Φοβερό! Φοβερότατο!!! Τρεις σύμβουλοι της σούπερ λήγκ θα αφήσουν το αυτοκίνητό τους μακρυά από τα γραφεία της διοργανώτριας για τη συνεδρίαση στις 2 μ.μ. της Δευτέρας! Γιατί; Φοβούνται ότι θα μπουκάρουν οπαδοί του Παναθηναϊκού. Μην τυχόν και τους καταστρέψουν το Ι.Χ.

Τι συμβαίνει; Δεν τους άρεσε η κίνηση του Αλαφούζου να ζητήσει την παρουσία εισαγγελέα στο συμβούλιο της σούπερ λίγκα. Γιατί το κάνει αυτό ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού; Πιθανόν να φοβάται ο ίδιος «εισβολή οπαδών» αλά αεκτζήδων! Δηλαδή;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπάρχει προηγούμενο. Επί προεδρίας στην ΠΑΕ του Δημητρέλου όρμησαν μέσα στο συμβούλιο αεκτζήδες και τα έσπασαν! Και ποια είναι η πλάκα; Παράγοντας της ΑΕΚ είπε μετά το απίθανο: «Τους είχαμε πει να διαμαρτυρηθούν κόσμια…».

Παρόμοιο και πολύ χειρώτερο επεισόδιο ήταν εκείνο επί προεδρίας Αλαφούζου στην ΕΠΟ. «Κομάντος» κανονικοί οργίασαν, είχαν επιτεθεί όσο συνεδρίαζε η επιτροπή αδειοδότησης. Μην τυχόν και κόψουν την συμμετοχή του Παναθηναϊκού στο γιουρόπα ληγκ.

Αν, λοιπόν, μετά τη συνέντευξη του Αλαφούζου γίνει κάτι… παρόμοιο στη σούπερ ληγκ ο Παναθηναϊκός δεν θα… φταίει. Επειδή ο Αλαφούζος είχε ζητήσει μέτρα ασφαλείας και την ετοιμότητα της δικαιοσύνης. Θα φταίει η αστυνομία, όχι ο Παναθηναϊκός, ούτε οι… φίλαθλοί του, αφού αυτοί που θα την πέσουν δεν θα φοράνε… διακριτικά οπαδικού πατριωτισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΤΙ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ τον Αλαφούζο από αυτά που λένε οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, αποκαλύπτει ο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης