Δεν βλέπουμε μπάλα αντάξια επιπέδου Μουντιάλ από τη μία και από την άλλη έσκασαν αρκετές εκπλήξεις, διότι «μιλάει» η κόπωση. Οι φιρμάτοι ποδοσφαιριστές έχουν επιβαρυνθεί με παιχνίδια πρωταθλήματος, κυπέλλων Ευρώπης, εθνικών ομάδων και για αυτούς η σεζόν συνεχίζεται καπάκι με τους αγώνες στη Ρωσία.

Οι Ρώσοι, όμως, ήταν τούρμπο στην πρεμιέρα, στο 5 – 0 επί της Σαουδικής Αραβίας, και χθες κόντρα στην Αίγυπτο λες και βγήκαν από απόκρυφο «εργαστήριο». Εμφανίστηκαν με δυνάμεις ατέλειωτες, από το πρώτο λεπτό όρμηξαν στους αντιπάλους να τους κατασπαράξουν. Να μην τους επιτρέψουν ούτε αναπνοή να πάρουν. Να τους γδάρουν ζωντανούς, να τους φάνε την καρδιά. Τέτοιο πράμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δε Σαλάχ της Αιγύπτου μόνο όταν άρπαξαν τρία τεμάχια, αντιλήφθηκαν με ποιους έπαιζαν. Με τους διοργανωτές του Μουντιάλ, οι οποίοι ούτε στιγμή κατέβαζαν στροφές στα τρεξίματά τους και την πίεση στους αντιπάλους. Μπαλαδόφατσες η παρέα του Μωχάμεντ Σαλάχ, τελικά μετά το 3 – 0, όταν το πουλάκι πέταξε, αποφάσισαν να κρατήσουν την μπάλα, να την αλλάζουν, να επιχειρήσουν επιθέσεις. Πώς, όμως, όταν αυτοί ήταν 11, δηλαδή… λιγότεροι από τις ρωσικές αρκούδες.

Έτσι διαολεμένα, πάνω – κάτω και πάντα τρεις εναντίον ενός οι Ρώσοι έδειχναν πως αγωνιζόντουσαν με περισσότερους στο χορτάρι.

Με δυο καθαρές νίκες, 5 – 0 και 3 – 1, η Ρωσία προκρίθηκε στους «16» και στη φάση των νοκ – άουτ παιχνιδιών παρουσιάζεται με την αύρα και το ηθικό του φαβορί. Μετράει στη ζυγαριά το «ολοκληρωτικό», το «αθλητικό» της ποδόσφαιρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

—————————

Τι να προσέξουν όσοι ποντάρουν στα στοιχήματα του Μουντιάλ, διάβασε στο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης