Το τελευταίο που ενδιαφέρει την κυβέρνηση είναι η σωτηρία του Παναθηναϊκού. Το πρώτο που καίει την κυβέρνηση στην υπόθεση του φαλιρισμένου Παναθηναϊκού είναι να αποφύγει το πολιτικό κόστος. Και, βέβαια, να αναλάβει τις ευθύνες της επειδή στα χρόνια της συγκυβέρνησης συριζανέλ το χρέος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκτινάχτηκε, έγινε μεγαλύτερο.

Εμπορική εταιρεία είναι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όχι ερασιτεχνική, ένας λαογραφικός σύλλογος, κάποιο σωματείο πολιτιστικό, κλαμπ που διοργανώνει εκδρομές σε αρχαιολογικούς τόπους. Υπόλογη είναι η ΠΑΕ για τη λειτουργία και τις εταιρικές πράξεις της απέναντι στα υποτιθέμενα σχετικά κρατικά όργανα. Πώς, λοιπόν, η ΠΑΕ συμφερόντων Αλαφούζου υποχρεώθηκε με τα στραβά μάτια του κράτους. Με την ανοχή της εφορίας. Με τις σκανδαλώδεις διευκολύνσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και σήμερα που ο Παναθηναϊκός βάρεσε κανόνι, που δεν δικαιούται συμμετοχή στο πρωτάθλημα, η κυβέρνηση της πρώτης φοράς ενάντια στη διαπλοκή και τη διαφθορά, παρασκηνιακά και απροκάλυπτα, κινείται εντελώς παλαιοκομματικά. Να «σώσει» τον Παναθηναϊκό;

Ε, δεν γλυτώνει ο Παναθηναϊκός έτσι καταχρεωμένος, αν παραμείνει στο πρωτάθλημα. Ούτε η κυβέρνηση γλυτώνει το ξεφωνητό, με έναν Παναθηναϊκό που τον κυνηγάνε οι φεσωμένοι από τη διοίκηση Αλαφούζου.

………………….
Στρατηγικός στόχος του Αλαφούζου η Β’ εθνική, διάβασε στο apodytiriakias.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης