Ο Τάκης Λεμονής στον Ολυμπιακό. Εντάξει, αυτός ήταν σίγουρος. Δεν υπήρχε περίπτωση να πει «Όχι». Και κατέληξαν στη «λύση» Λεμονή, επειδή αρνήθηκαν οι δύο Γάλλοι. Γιατί, όμως;

Του έφυγε όλος ο τσαμπουκάς του Μαρινάκη. Να κάνει πρόταση σε προπονητή κι αυτός να το… συζητάει. Η αλήθεια είναι ότι με διακριτικότητα και με τη δική τους επιχειρηματολογία ο καθένας, και ο Φιλίπ και ο Ρεμί, δεν ήθελαν να πιάσουν λιμάνι Πειραιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λάθος του Μαρινάκη! Όχι μόνον επικοινωνιακό, μάλιστα νταμπλ. Ο μηχανισμός δημοσίων σχέσεων του ιδίου του μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού έσπευσε να δημοσιοποιήσει την πρότασή του σε «ξένο όνομα» να αντικαταστήσει τον Βούζα, τον αντικαταστάτη του Μπέντο, ο οποίος είχε αντικαταστήσει τον Σάντσες, αντικαταστάτη του Σύλβα.

Πώς να έρθει προπονητής καριέρας στην αγορά της Ευρώπης σε ομάδα που σε μία σεζόν πρόλαβε κιόλας να αλλάξει τέσσερις… συναδέλφους. Να αναλάβει πέντε μόλις αγωνιστικές πριν από το τέλος, κι αν η ομάδα πάρει το πρωτάθλημα, ο προπονητής να μη δικαιούται μερίδιο της επιτυχίας. Μόνον να ρισκάρει στο μερίδιο της αποτυχίας.

Για να αποφύγει, λοιπόν, την κριτική των απαιτητικών γάβρων, οι οποίοι με τίποτα δεν θα άκουγαν «Λεμονής», ο Μαρινάκης γνωστοποίησε ότι χτύπησε κι άλλες πόρτες, εις Παρισίους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

……………………………………………..

Το «Όχι» του Αναστόπουλου, το «Ναι» του Λεμονή, διάβασε στο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης