Άλυτο σταυρόλεξο για κάποιους. Δεν μπορούν να βρουν την απάντηση. Γιατί πριν εγκαταλείψει την ομάδα στο έλεος του άγνωστου θεού της χρεοκοπίας ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού συμφώνησε να κάνει 12 μεταγραφές. Μια υπερχρεωμένη εταιρεία να αναλάβει και το κόστος 12 ακόμα συμβολαίων.

Ο Αλαφούζος δεν έφυγε ξαφνικά. Όχι, βέβαια. Μια τόσο σοβαρή απόφαση δεν είναι της κακής στιγμής. Για όλους ήταν ξαφνικό, για τον καναλάρχη ήταν κίνηση προαποφασισμένη, μελετημένη, μετά από ώριμη σκέψη πάρθηκε εν ψυχρώ, αφού επέλεξε την πιο βολική στιγμή. Όταν πλέον διαπίστωσε πως δεν τον συμφέρει και οικονομικά, και κοινωνικά να συνεχίζει στο ρόλο του σωτήρα του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επί του θέματος. Από τους συνεργάτες του, συγκεκριμένα τον έναν που τα ξέρει όλα, άρα δεν ξέρει τι του γίνεται, ο Αλαφούζος πείστηκε ότι θα ”κάνει ταμείο” αν πάρει μια ντουζίνα στοχευμένους και φτηνούς ποδοσφαιριστές. Ακόμα και ο πιο ακριβός, με 4,5 εκ. συνολικό κόστος στη διάρκεια του συμβολαίου του Τσάβες (φώτο), αν μεταπωληθεί θα φέρει λεφτά στην ΠΑΕ.

Όπως κονόμησε ο Κόκκαλης με τον Καστίγιο. Όπως κονόμησε ο Μαρινάκης με τις μεταγραφές, που παραχωρεί Ρομπέρτους, Ιντέγιες, Μιλιβόγεβιτς και σία. Αυτά του είπαν και μάσησε ο Αλαφούζος. Έδωσε το ο.κ. και ο Ουζουνίδης και για τους 12.

Το αφεντικό όταν κατάλαβε πως δεν βγαίνει φως και από τη ”ζαριά των 12”, πήδηξε από το τραίνο. Και άφησε τους παίκτες αμανάτι στον Παναθηναϊκό, κοντά στις άλλες οικονομικές υποχρεώσεις της ΠΑΕ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

……………….

Οι περίεργες κινήσεις στην αναζήτηση επενδυτή στον Παναθηναϊκό, διάβασε apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης