Όλοι οι άσχετοι απορούν με το “φαινόμενο Καρανίκα”. Ένας γραφικός τύπος, εντελώς της πλάκας, να τον φτύνεις για όσα δημοσίως ισχυρίζεται, ο οποίος εκθέτει τον εργοδότη του, τυχαίνει μάλιστα αυτός να ‘ναι ο πρωθυπουργός. Απορούν, λοιπόν, οι άσχετοι γιατί ο Τσίπρας ανέχεται τον φαιδρό πολιτικά και κοινωνικά Καρανίκα Νίκο, τον στρατηγικό σύμβουλο του κυβερνήτη της χώρας.
Βρε, μαλάκες, όλοι εσείς που δεν έχετε ερμηνεία στο “φαινόμενο Καρανίκα” δεν αντιλαμβάνεστε το απλούστερο. Ο Σύριζα είναι κόμμα αριστερό. Δημοκρατικό. Όχι αρχηγικό. Όχι προσωπικό, Ι.Χ., όπως όλα τα άλλα. Είναι κόμμα που πάσχει ιδεολογικά, που ψάχνεται διαρκώς με πολιτικό διάλογο. Και ο Καρανίκας Νίκος είναι μέλος του Σύριζα, άρα δικαιούται άποψης κι αυτός, έχει υποχρέωση να αναπτύσσει ελεύθερα την γνώμη του. Για το Μακεδονικό, την Μενεγάκη, την Eurovision, την Μέγκαν Μάρκλ κ.α.
Τι να του πει ο Τσίπρας του Καρανίκα; “Μη μιλάς! Λες μαλακίες. Βούλωσέ το, μας έχουν πάρει χαμπάρει”. Όχι βέβαια. Ο Τσίπρας κομματικά είναι ισότιμος με τον σύντροφο Καρανίκα Νίκο.

Αντί, λοιπόν, να ασχολούνται με την ξεφτύλα αυτή που λέγεται Καρανίκας, οι φαιδροί πολιτικοποιημένοι όφειλαν να αναδείξουν το άλλο. Ότι οι αρχιμαλάκες Έλληνες φορολογούμενοι πληρώνουν κανονικά κάθε μήνα τον Σύριζα για να ασκεί υπεύθυνη κομματική πολιτική κι έτσι να προσθέτει στην λειτουργία της δημοκρατίας. Και πληρώνουν ακόμα το μισθό του Καρανίκα Νίκου, του εργαζόμενου στο Μαξίμου.

………………………………………..
Ο Μαρινάκης σηκώνει την παντιέρα της αντίστασης στον Τσίπρα, διάβασε apodytiriakias.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης