Αυτά γίνονται μόνο στην Ελλάδα. Ο διαιτητής να κλέβει την παράσταση στο κορυφαίο ντέρμπι της χρονιάς. Το παιχνίδι να εξελίσσεται σε μια σούπα πατάτες μπλουμ από καζάνι στρατοπέδου και ο διαιτητής να είναι αυτό που αλλάζει τις ισορροπίες ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Μαγκιά από τον μπάτσο Καλογερόπουλου, το κοράκι που «είπε» σε όλους ότι ναι μεν τον περασμένο μήνα με έκανε διεθνή διαιτητή η ΕΠΟ του Μαρινάκη, αλλά εγώ δεν είμαι «παιδί του Ολυμπιακού».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Προετοιμασμένο» τον κοζάρισα τον Καλογερόπουλο. Προαποφασισμένο ψυχολογικά να μην χάσει την ευκαιρία. Ποιο ντέρμπυ και ποιος αήττητος Ολυμπιακός. Ποιος Φουρτούνης και Μάνταλος, Πογέτ και Σίλβα; Εγώ, ο αστυνομικός Καλογερόπουλος θα γίνω ο πρωτοσέλιδος της ημέρας. Όλοι σας, ομάδες και φυλλάδες, θα σκοτωθείτε για πάρτη μου. Γιασάν του μάγκα.

Ο διαιτητής, λοιπόν, υπέγραψε την είδηση του αιώνα. Και έμεινε με 9 παίκτες ο Ολυμπιακός, και έχασε το ματς από την ΑΕΚ, 1-0 με πέναλτι, ε; Και γνωστό ότι όχι μόνο τις κόκκινες αλλά και τα πέναλτi τα αποφασίζει το κοράκι.

Διαβάστε περισσότερα στο apodytiriakias.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης