Τα βάζεις κάτω τα πράγματα που είναι ολότελα ξεκαθαρισμένα, για τον Ολυμπιακό. Παίζει απόψε στις οκτώ τη ρεβάνς με την Μπεσίκτας. Να τα δώσει όλα, γιατί; Για μια… χαμένη υπόθεση. Κομματάκι απίθανο να πάρει την πρόκριση στην Κωνσταντινούπολη ο Ολυμπιακός και καπάκι την Κυριακή να δείρει και τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, μία αναμέτρηση που μόνο… αδιάφορη δεν είναι.

Νούμερο ένα, ο Ολυμπιακός δεν είναι σε καλή κατάσταση. Νούμερο δύο, η Μπεσίκτας δεν είναι Οσμανλή. Που πήρε εύκολα το «Χ» στο Καραϊσκάκη και πολύ πιο εύκολα έδωσε το 3-0 στον Ολυμπιακό. Νούμερο τρία, δύσκολο να επαναληφθεί το ίδιο «θαύμα». Να πάρει αποτέλεσμα εκτός η Μπεσίκτας, η ανώτερη της Οσμανλή, και να αποκλειστεί στην έδρα της. Βεβαίως, όλα μέσα στο ποδόσφαιρο είναι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άλλο λέμε. Τα βάζουμε κάτω και λέμε. Γιατί να «σκοτωθεί» ο Ολυμπιακός για την πρόκριση στην Ευρώπη όταν πιθανόν να μπει σε λούκι, και πληρώσει διόδια στο πρωτάθλημα. Και, τελικά, χάσει το πιο σίγουρο πρωτάθλημα;

Η καλή ζαριά στην Πόλη δεν θα είναι μόνο εξάρες για τον Ολυμπιακό, αλλά και 6-5 για τον Παναθηναϊκό. Η υπερπροσπάθεια, το γέμισμα το ψυχολογικό του Ολυμπιακού, μετά την περήφανη πρόκριση σε βάρος της Μπεσίκτας, είναι… παράλογο να μη χρειάζεται στη συνέχεια εκτόνωση, ξεφούσκωμα, χαλάρωση. Ο τσιτωμένος θα ‘ναι ο Παναθηναϊκός!

Ήττα από τον Παναθηναϊκό σημαίνει ίσως μείωση της διαφοράς του Ολυμπιακού στους τρεις βαθμούς από τον Πανιώνιο. Το πρωτάθλημα δεν παίζεται… ποντάροντας στο μπαρμπούτι ότι ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει σίγουρα τον Πανιώνιο. Και ότι στις υπόλοιπες πέντε (!) αγωνιστικές όλα θα έρθουν δεξιά για τον Ολυμπιακό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

—————————————
Στον Ολυμπιακό λέει τα… κάλαντα ο Πανιώνιος, διάβασε στο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης