Η καλύτερη του Ολυμπιακού Μπεσίκτας, όταν άρπαξε την γκολάρα του Ελιονούσι (φώτο) έμοιαζε για ομαδίτσα. Πανικοβλήθηκε. Μια σύγχυση, μια ταραχή αποδιοργάνωσε την πρωταθλήτρια Τουρκίας. Μετά από 8 λεπτά βλέπει κόκκινη παίκτης της και μένει με 10.

Το ματς και η πρόκριση είναι στα πόδια του Ολυμπιακού. Η έδρα μετατρέπεται σε εφιάλτη ζωντανό για τους παίκτες της Μπεσίκτας που αποδοκιμάζονται συνεχώς. Και τι έγινε, τελικά;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 11 με 11 παίκτες ο Ολυμπιακός μείωσε σε 2-1. Στο 10-11 παρ’ ό,τι ο αντίπαλος παραπατούσε σα μεθυσμένος, ο Ολυμπιακός και δεν σκόραρε και έφαγε 2 γκολ ακόμα. Γιατί;

Επειδή στο ποδόσφαιρο δεν φθάνει να έχεις την υπεροχή, την μπάλα στα πόδια. Ακόμα και να κάνεις ευκαιρίες. Όλα να είναι με το μέρος της σε μια ομάδα, όταν δεν διαχειρίζεται σωστά την άμυνα, πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να την πατήσει.

Με παίκτη παραπανίσιο ο Ολυμπιακός και στο β’ μέρος με τους αντιπάλους του σε κατάσταση ζόμπυ, περίμενες τουλάχιστον το 2-2, έστω και στις καθυστερήσεις. Δύσκολο να μην κάνει το γκολ ο Ολυμπιακός, που έπαιξε ψυχωμένα και με ποδοσφαιρικό σθένος. Που του βγήκε ένα β’ ημίχρονο πολύ αβανταδόρικο, όπως ακριβώς με την Οσμανλή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τελικά. Αφού στάθηκε ανίκανος ο Ολυμπιακός να εκμεταλλευθεί τη… σαστιμάρα των γηπεδούχων, μίλησε ο νόμος της μπάλας. Χωρίς να επιδιώξει να «ανοίξει» τον Ολυμπιακό η Μπεσίκτας έδωσε την χαριστική βολή στο 3-1 και τελείωσε το έργο με 4-1.

………………………………………………………………
Εκτός του Λεάλι μοιραίος ήταν και ο ”παρών” απών του Ολυμπιακού, διάβασε apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης