Ο ΠΑΟΚ του 2018 αγωνιστικά βγάζει υγεία. Και μια αύρα αληθινού πρωταθλητισμού. Ήδη έχει ένα υπέροχο σερί από οκτώ νίκες, μέσα στις οποίες είναι πέντε «διπλά». Πέντε νίκες εκτός έδρας.

Θα κρατήσει μέχρι το τέλος ο ΠΑΟΚ; Θα συνεχίσει, δηλαδή, να διαχειρίζεται αποτελεσματικά και τα… εύκολα εμπόδια στον δρόμο του είναι το ερώτημα που ταιριάζει στον παραδοσιακό ΠΑΟΚ. Στο ΠΑΟΚ και του πρόσφατου παρελθόντος, που κάποιες φορές έχει συμπεριφορά αυτοκτονική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι και το άλλο που οφείλει να προσέξει ο ΠΑΟΚ. Η εύνοια που του δείχνουν τα κοράκια. Σχεδόν ξεφωνημένα. Στον άπειρο «διοικητικά» ΠΑΟΚ και ανίκανο να αντιμετωπίσει επικοινωνιακά τις δικαιολογημένες κι όχι κατηγορίες και… υποψίες των αντιπάλων. Ο μεν Ολυμπιακός τα «λέει» χοντρά για την απροκάλυπτη αβάντα της διαιτησίας στον ΠΑΟΚ, η δε ΑΕΚ τα… ψιθυρίζει εκτός μικροφώνων.

Οι παλιές πουτάνες της πιάτσας, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΑΕΚ, όταν είχαν τον έλεγχο της διαιτησίας δεν ευνοούνταν τόσο… φανερά, όπως σήμερα ο ΠΑΟΚ. Αυτό δεν σημαίνει ούτε υπονοεί πώς οι «συνεργάτες», διοικητικοί και «εξωτερικοί», του Ιβάν Σαββίδη, έχουν βρει σίγουρα τις άκρες να δίνουν παραγγέλματα στα κοράκια.

Όλα τα υπέρ του ΠΑΟΚ προκύπτουν από… ανθρώπινα λάθη. Κι ακριβώς τα ανθρώπινα, όχι τα σκόπιμα, όχι τα εγκληματικά φαλτσοσφυρίγματα υπέρ του ΠΑΟΚ, καλείται να αναδείξει η ΠΑΕ. Για να προστατεύσει ηθικά την πρωταθλητική πορεία της ομάδας στις προσεχείς αγωνιστικές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

…………………………….
Οι στημένοι διαιτητές της εγκληματικής που εκθέτουν τον ΠΑΟΚ, διάβασε στο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης