Ολυμπιακός είμαι, σου λέει. Άρα, να το θεωρείς τιμή σου ότι κοτζάμ Ολυμπιακός επιθυμεί να νταραβεριστεί μαζί σου. Να κάνεις και μια υπόκλιση, να λες και ευχαριστώ, αν ο Ολυμπιακός θέλει έναν παίκτη σου. Δεν είμαστε ίσοι και όμοιοι.

Νόμος της ζωής. Κάτι θα έχετε ακούσει για το δίκαιο του ισχυρού. Στις μπίζνες, στην πολιτική, στη διπλωματία, οπουδήποτε. Όχι και να σε παρακαλέσω εγώ ο ισχυρός, να διαπραγματευθώ με σένα τον αδύναμο, το μικρό μέγεθος, που σε συμφέρει να μου κάνεις τεμενάδες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ρεπόρτερ του Ολυμπιακού φτιάχνουν την ομάδα του 2015-16. Αυτήν τη δουλειά έχουν βρει τούτες τις ημέρες. Με τι άλλο να ασχοληθούν οι άνθρωποι. Με την εθνική ομάδα ή με το νταμπλ που το έχουν πάρει. Τα πλάνα εν όψει της νέας σεζόν δεν τα φτιάχνει η ΠΑΕ αλλά οι ρεπόρτερ. Αυτοί θα φύγουν, αυτοί θα μείνουν. Αυτούς θα πάρουμε.

Τον Γιαννιώτα του Αστέρα Τρίπολης που τον κάλεσε ο Μαρκαριάν στην εθνική, οι ρεπόρτερ του Ολυμπιακού τον έχουν «κλεισμένο». Ο παίκτης ανήκει στη Φορτούνα Ντύσελντορφ, είναι δανεικός στον Αστέρα που τον κάνει επιτόπου δικό του με τα 300 χιλιάρικα της οψιόν. Οι ρεπόρτερ, όμως, του Ολυμπιακού, φαντάζομαι όχι νταηλίκι, ούτε από το μυαλό τους, τον έχουν ήδη μεταγράψει στο λιμάνι.
Τι συμβαίνει; Η ΠΑΕ δεν έχει ανακοινώσει ότι καπάρωσε τον Γιαννιώτα, αντιθέτως λέει ότι τα μεταγραφικά σενάρια δεν ισχύουν. Ο δε Αστέρας θυμάται την περίπτωση Φορτούνη.

Τότε ο Ολυμπιακός «φώναζε» ότι έχει κλείσει τον Φορτούνη. Χωρίς να έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Όταν έφτασε η ώρα για το νταραβέρι, ο Αστέρας ήθελε 1,5 στο παντελόνι και ο Ολυμπιακός έδινε κάτι ψιλά. Τελικά ο παίκτης κατέληξε στην Καϊζεσλάουτερν που έδωσε 800 χιλιάρικα για να τον πάρει. Ο Ολυμπιακός τον απέκτησε τρία χρόνια αργότερα με περισσότερα από το 1,5 που ήθελε αρχικά ο Αστέρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μήπως στην περίπτωση Γιαννιώτα το σενάριο είναι διαφορετικό; Οι ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, δηλαδή, να έχουν δίκαιο, και να μην ισχύουν οι πληροφορίες ότι «ενοχλείται» ο Αστέρας που έχει «παραχωρήσει» παίκτη του, τον οποίον σκοπεύει να τον αποκτήσει για να τον… πουλήσει; Επειδή οι σχέσεις των δύο ΠΑΕ είναι πλέον «φιλικές»;

ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΗ σχέση – διαμάχη του Μελισσανίδη με τον Μαρινάκη, αποκαλύπτει ο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης