Τι κόλπο είναι αυτό με την τελεία. Τελεία να βάλουν οι παίκτες, λέει ο Μαρινάκης. Μια ημέρα αργότερα, τελεία μεταφέρεται πως είπε και ο Μίτσελ. Εγώ θα το πήγαινα παρακάτω. Θα τους έλεγα να αλλάξουν και παράγραφο. Το βιβλίο της σεζόν, όμως δεν έχει τελειώσει. Λείπει ο επίλογος.

Ο Μαρινάκης είπε ότι έτσι κι αλλιώς η χρονιά είναι επιτυχημένη. Ότι και να γίνει στο κύπελλο. Αν μιλάει για το χρήμα έχει δίκαιο. Η ομάδα έβαλε στο ταμείο της μια τριανταρού από το τσάμπιονς ληγκ, εξασφάλισε την εικοσαρού για το επόμενο και έκανε επίσης γερή μπάζα από τις μεταγραφές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν, όμως, μιλάει για τα αγωνιστικά αλλάζει το πράμα. Η απώλεια κυπέλλου αν προκύψει, η τριάρα από τον Παναθηναϊκό και ο τρόπος του αποκλείστηκε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν μπορούν να αγνοηθούν. Αυτά θα γράψουν τον επίλογο και λογικά θα προσμετρηθούν στη συνολική εικόνα. Στην ποιότητα του βιβλίου. Ποιου βιβλίου; Είπαμε. Δεν είπαμε;

Για μένα πάντως το πιο σοβαρό που οφείλει να κοιτάξει η διοίκηση του Ολυμπιακού είναι οι άδειες εξέδρες στο Καραϊσκάκη. Το πρωτάθλημα, δηλαδή. Πώς θα το αναβαθμίσει. Άλλη κουβέντα αυτή. Θα την ξανακάνουμε σύντομα σε μεγαλύτερο βάθος. Τώρα ανοίγουμε το βιβλίο για το τελευταίο κεφάλαιο που μας έχει απομείνει.

ΣΤ` ΑΛΗΘΕΙΑ για δήμαρχος του Πειραιά πάει ο Μαρινάκης, αποκαλύπτει ο apodytiriakias.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης