Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με μείον τρεις βαθμούς. Είναι η απόλυτη ποδοσφαιρική ανοησία να πεις ότι χωρίς την αφαίρεση των βαθμών ο ΠΑΟΚ θα είχε σήμερα 58 βαθμούς κι όχι 55 έναντι του Ολυμπιακού. Και άρα η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα είχε περισσότερες πιθανότητες να πάρει το πρωτάθλημα, στις δύο αγωνιστικές που απομένουν.

Αν ο ΠΑΟΚ ή όποια άλλη ομάδα αποτελούσε απειλή στην πορεία του πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός θα ήταν υποχρεωμένος να διαχειριστεί διαφορετικά τη σεζόν, δεν θα αποδυναμωνόταν από ποδοσφαιριστές- κλειδιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ολυμπιακός σήμερα απειλείται με αφαίρεση βαθμών στο προσεχές πρωτάθλημα! Η καλύτερή του, λέω εγώ, για τον Μαρινάκη! Μετά τους γνωστούς τσαμπουκάδες στο παιχνίδι κυπέλλου με την ΑΕΚ, το πιθανότερο είναι οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς να τιμωρήσουν τον πρωταθλητή. Και με αφαίρεση βαθμών. Θεός ο Μαρινάκης!

Δώρο από τον ουρανό είναι για τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού μια τέτοια ποινή. Δίκαιη, άδικη, άσχετο. Η χρυσή ευκαιρία να πάρει τη μεγάλη και ιστορικής σημασίας ρεβάνς! Από ευνοημένος να περάσει στην… τάξη των αδικημένων.

Σε μισούν όλοι οι αντίπαλοι αν σε βλέπουν «νονό». Για τον άρχοντα του παρασκηνίου. Και σε λατρεύουν, σε συμπαθούν αν είσαι αδικημένος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ολυμπιακός είναι, όχι Λεβαδειακός και Παναιτωλικός. Μόνιμος πρωταθλητής. Πανάκριβο δώρο, λοιπόν, θα κάνουν στον Ολυμπιακό αν του αφαιρέσουν βαθμούς κι αυτός τους πάρει πάλι το πρωτάθλημα! Αν, όμως, ο Ολυμπιακός δεν σκέπτεται ως πραγματικός Ολυμπιακός, αν φοβάται τον ίσκιο του ΠΑΟΚ, τότε δικαιολογημένα το ρίχνει στην κλάψα ότι τον κυνηγάνε.
……………………………………….

Πού ποντάρει ο Ολυμπιακός στην προσφυγή του σε FIFA και UEFA, διάβασε στο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης