Έχει ξεκινήσει ήδη το πρωτάθλημα 2018-19. Σίγουρα. Έχει αρχίσει ήδη και παίζεται, ιδιαίτερα από τις τρεις ομάδες που θα το διεκδικήσουν. Την πρωταθλήτρια ΑΕΚ, τον χαμένο πρωταθλητή Ολυμπιακό και τον κυπελλούχο ΠΑΟΚ. Ο Παναθηναϊκός;
Δεν υπάρχει κανένας Παναθηναϊκός στο πλάνο των προβλέψεων. Μαύρο σκοτάδι υπάρχει κι άγνωστο το μέλλον της ΠΑΕ του Αλαφούζου.
Ο ΠΑΟΚ θεωρείται το φαβορί. Το μοναδικό φαβορί. Ότι έχει ένα φτούκα προ σε σύγκριση με τον Ολυμπιακό που είναι στο ψάξιμο, και στην ΑΕΚ η οποία θα εμφανιστεί σ’ αυτό ή τον άλλο βαθμό αλλαγμένη.
Οι μεταγραφές ξεκίνησαν. Άρα, πράγματι το νέο πρωτάθλημα μπήκε στην τροχιά της προετοιμασίας και του εξοπλισμού των τριών μνηστήρων. Αν λάβει κανείς υπ’ όψιν την εικόνα του τελικού κυπέλλου, θα συμφωνήσει πράγματι ότι ο ΠΑΟΚ αγωνιστικά έχει σαφή υπεροχή απέναντι στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό. Βγαίνει συμπέρασμα από ένα μόνο παιχνίδι; Όχι. Ποτέ.
Στον τελικό κυπέλλου, όμως, ο ΠΑΟΚ έδειξε απλά την όποια πληρότητα και δυναμική που ειδικά την περασμένη σεζόν τον ανέδειξε σε αξιόπιστο διεκδικητή της κούπας. Αγωνιστικά! Μόνον αγωνιστικά.
Διοικητικά και επικοινωνιακά ο ΠΑΟΚ έπαιξε το πρωτάθλημα και το έχασε. Μόνος του! Αυτή είναι η αλήθεια. Με δική του και μόνον ευθύνη ο ΠΑΟΚ είχε τις «εξωαγωνιστικές» βαθμολογικές απώλειες. Όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες σκέτες. Και υλικό που καλό είναι να το ξεχάσει ο «αιώνια αδικημένος» ΠΑΟΚ.

…………………………….
Αυτό είναι το φανερό «όπλο» του Ιβάν στον ΠΑΟΚ, διάβασε στο apodytiriakias.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης