Αυτά γίνονται μόνο σε ομάδες γειτονιάς. Να σουτάρουν τον επιλεγμένο προπονητή πριν ακόμα αρχίσει το πρωτάθλημα. Και να κάνουν, να συνεχίζουν να κάνουν την πλάκα τους και με τον αντικατάσταση προπονητή.

Δεν υπάρχει πιο χοντρή γκέλα σε ομάδα με συγκεκριμένους στόχους, με υψηλούς στόχους, από το να μπεί στο πρωτάθλημα χωρίς τον προπονητή με τον οποίο έκανε προετοιμασία. Το πιο κουφό; Ο κομισάριος του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη, ο κύριος Λούμπος Μίχελ είπε το απίστευτο για τη αλλάγή προπονητή:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Με τον Λουτσέσκου θα πάρουμε το πρωτάθλημα.

Τι σημαίνει αυτό; Να αριθμήσω μερικά:

1. Με τον Στανόγεβιτς δεν πηγαίνουμε για πρωτάθλημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

2. Είμαστει κυπελλούχοι, προσλάβαμε τον Σέρβο προπονητή διότι είχαμε στόχο να ξαναπάρουμε το κύπελλο. Το ξανασκεεφθήκαμε, όμως, κι είπαμε να πάρουμε προπονητή για να κτυπήσουμε πρωτάθλημα, όχι και το κύπελλο.

3. Αν στην πορεία αλλάξουμε πάλι στόχους, π.χ. αποφασίσουμε να κυνηγήσουμε το ντάμπλ, και πρωτάθλημα και κύπελλο, έχουμε από τώρα υπ’ όψιν ποιός προπονητής θα αντικαταστήσει τον Λουτσέσκου.

4. Αν δεν πάρει πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ και με τον Λουτσέσκου, θα φταίει αυτός, όχι οι παίκτες, ούτε η διοίκηση, πολύ περισσότερο εγώ που είχα προτείνει Στανόγεβιτς και τώρα Λουτσέσκου.

5. Ποιός άλλος να φταίει αν δεν πάρει πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ; Μόνον ο Λουτσέσκου, αφού είμαστε κομπλέ και το μόνο που χρειαζόμαστε είναι ο κατάλληλος προπονητής.

Διαβάστε περισσότερα στο apodytiriakias.gr…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης