Αυτοί είμαστε. Ένα μπουρδέλο. Αυτοί είμασταν. Πάντα. Δεν θέλουμε να ξεφύγουμε από την Μάρθα Βούρτση και τον Νίκο Ξανθόπουλο. Από την αδικία της ζωής. Από την πουτάνα την κενωνία. Από την κλάψα. Τη διαμαρτυρία.

Σοκ στον ΠΑΟΚ που ορίστηκε διαιτητής ο Αρετόπουλος στο ντέρμπυ με τον Ολυμπιακό. Τόσο πολύ σοκαρίστηκαν οι παοκτσήδες που δεν μπορούσαν να παίξουν στο Μπακού. Τόσο κακοί ήταν κόντρα με την Καραμπάχ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μήπως γίνει το ίδιο και στο Καραϊσκάκη. Βλέποντας το κοράκι που τον έστειλε η εγκληματική οργάνωση να μην είναι πάλι συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι οι παίκτες του ΠΑΟΚ. Πως να αγωνιστούν με στόχο το αποτέλεσμα, τη νίκη, όταν γνωρίζουν πως δεν θα τους αφήσει ο Αρετόπουλος.

Υπάρχει η εγκληματική οργάνωση. Και να μην υπήρχε, λέει ο αποδυτηριάκιας, δεν θα απουσίαζαν οι εγκληματικές ενέργειες σε βάρος του ποδοσφαίρου από διοικήσεις των ομάδων. Αυτοί είμαστε. Αυτοί είμασταν. Και είπαμε. Δεν θέλουμε να ξεφύγουμε. Βολευόμαστε να ξεφωνίζουμε τον βρώμικο αντίπαλο.

Μια ζωη καταγγελίες ο Ολυμπιακός για τον έλεγχο του παρασκηνίου από τον Παναθηναϊκό. Βρώμικα παίρνει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός, έρχεται η σειρά του Παναθηναϊκού να ρίχνει αλήθεια και λάσπη, και κυρίως να δικαιολογεί τη δική του αποτυχία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα ίδια και ο Σύριζα. Το ίδιο κόλπο του ΠΑΣΟΚ που τα έχωνε στην ΝΔ. Και η ΝΔ που κατηγορούσε το ΠΑΣΟΚ. Μια ζωή τα ίδια. Ο Σύριζα δεν έχει να παρουσιάσει έργο, δεν αισθάνεται υπόλογος για τις κωλοτούμπες του, ούτε για την ανυπαρξία του. Τη βγάζει ρίχνοντας κεραυνούς στη ΝΔ.

Και η Ελλάδα με τους Τσοχατζόπουλους, Αρετόπουλους, Πολάκηδες, Φίληδες, αμαρτωλούς κι όχι, προχωράει ακάθεκτη στο δρόμο των πεπρωμένων της.

Περισσότερα στο apodytyriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης