Πολύς κόσμος απόψε στο ΟΑΚΑ. Το ΑΕΚ-Ολυμπιακός είναι παιχνίδι που προκαλεί καυτό ενδιαφέρον. Περισσότερο από ποτέ. Η ψυχολογία του όχλου εκδηλώνεται χωρίς μέτρο σε τέτοιες περιπτώσεις. Ο μαγνητισμός της ρεβάνς κυπέλλου αυτήν τη φορά ξεπερνά την αναγνωρισιμότητα των δύο δημοφιλών αντιπάλων.

Τι, αλήθεια, είναι αυτό που… ερεθίζει στη συγκεκριμένη αναμέτρηση ΑΕΚ και Ολυμπιακού; Που στέλνει χιλιάδες κόσμο στην κερκίδα του ΟΑΚΑ και η τηλεοπτική μετάδοση αναμένεται να νικήσει σε θέαση το survivor;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έχει προηγηθεί το 2-1 της ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη. Ισχυρό στοιχείο αυτό που ιντριγκάρει. Και μόνο η πιθανότητα της πρόκρισης του Ολυμπιακού ανεβάζει στα ύψη το ενδιαφέρον. Κι ακόμα περισσότερο ο αποκλεισμός του Ολυμπιακού.

Μια ήττα, είναι απλώς μια ήττα. Ο αποκλεισμός είναι κάτι περισσότερο. Ο Ολυμπιακός, άλλωστε, μπορεί να αποκλειστεί και χωρίς να ηττηθεί σήμερα από την ΑΕΚ. Αυτό είναι ένα γεγονός που έχει στην τσίτα πολύ κόσμο. Αεκτζήδες και γενικά αντιολυμπιακούς. Πονεμένους οπαδούς που βαρέθηκαν να βιώνουν κάθε χρόνο πρωταθλητή τον Ολυμπιακό.

Απ’ όλους έχασε ο Ολυμπιακός τούτη τη σεζόν. Ακόμα και από τη Λάρισα. Αν, τελικά, αποκλειστεί στο κύπελλο από την ΑΕΚ, θα πρόκειται για πλήγμα στο ηθικό του πρωταθλητή. Πολύ περισσότερο όταν έχουν προηγηθεί τις τελευταίες ημέρες τα πολυδιαβασμένα επεισόδια που έχουν ανάψει τα αίματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Κολοσσαίο ξαναζεί σήμερα με το ΑΕΚ- Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ. Ποιο ποδόσφαιρο και ποιο θέαμα. Πάνω απ’ όλα το αποτέλεσμα. Η πρόκριση. Κι όλα να κρέμονται σε μια κλωστή. Αρκεί μια ασήμαντη αφορμή.
……………………………………………….
Στα μαλακά η ΑΕΚ αν το κάνει κόλαση στα αποδυτήρια, διάβασε στο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης