Να τα πούμε όλα. Να μην αφήσουμε τίποτα στην σκιά. Νέο σκηνικό στο προσεχές πρωτάθλημα. Η παρουσία της ΑΕΚ του Μελισσανίδη είναι αρκετή για να περιορίσει τη δράση της «εγκληματικής οργάνωσης» στο πρωτάθλημα, σύμφωνα με τον ειδικό ανακριτή διαφθοράς.

Το λέω κατ’ ευθείαν. Δεν υπάρχει καμμία οργάνωση εγκληματική. Υπάρχουν, πάντα υπήρχαν κάποια λαμόγια που βγάζουν μεροκάματο, που κάνουν σέρβις στον ισχυρό του χώρου. Καλώς, κακώς, ο δικαστής με το δικό του μάτι βλέπει συνδικάτο του εγκλήματος. Εγώ λέω το άλλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επειδή οι πονηροί είναι διαθέσιμοι χρησιμοποιούνται από έναν καουμπόυ, διότι δεν υπάρχει άλλος ισόβαρος να ταϊζει χαρτζηλίκια, δημιουργείται η εντύπωση της «οργάνωσης» της εγκληματικής.

Θα δούμε πού θα καταλήξει το κυνήγι της συμμορίας στο ποδόσφαιρο, από πλευράς δικαστικής, ανακριτικής. Έστω, τελικά, ότι εισαγγελέας και ανακριτής, καταλήξουν ότι πράγματι αρχηγός είναι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού. Ότι ο Μαρινάκης έκανε ό, τι έκανε, αν έκανε, κάτι αξιόποινο, αλλά δεν είναι ο «διευθύνων», ο εκ των διευθύνοντων την εγκληματική οργάνωση.

Είτε έτσι, είτε αλλοιώς τα χέρια των «μελών», των συμμοριτών ειδικά στο νέο πρωτάθλημα θα είναι κολλημένα πίσω στην πλάτη τους. Όχι ελεύθερα, όπως μέχρι σήμερα. Αυτό προβλέπω. Δύσκολο να «κουνηθούν» οι σεσημασμένοι στο χώρο με την ΑΕΚ που είναι αποφασισμένη να πρωταγωνιστήσει. Αυτό προβλέπω. Απίθανο κάποιοι από γραφεία, από θέση «θεσμική», αλλά και οι άλλοι, οι μεμονωμένοι, οι ελεύθεροι σκοπευτές με τις προσωπικές τους άκρες, να κάνουν ζημιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ΑΕΚ πιθανόν να κυνηγήσει το πρωτάθλημα. Τίποτα δεν αποκλείεται. Να αμφισβητήσει την κυριαρχία του Ολυμπιακού. Όπως και να κινδυνεύσει να υποβιβαστεί. Όλα μέσα είναι στη μπάλλα. Άλλο είναι το σίγουρο. Οι κύριοι της εγκληματικής οργάνωσης θα πέσουν στην ανεργία.

ΠΩΣ ΜΠΛΕΧΤΗΚΕ με την ΑΕΚ ο Μελισσανιδης, αποκαλύπτει ο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης