Τι να κάνουν, ρε, τα φέιγ-βολάν που έριξε στο Τάε-κβο-ντο, στο χώρο που γίνεται το Συνέδριο του Σύριζα, μια ομάδα 20 περίπου νέων. Κατάφεραν οι αγανακτισμένοι ψηφοφόροι του Τσίπρα να αιφνιδιάσουν τους μπάτσους, και φωνάζοντας συνθήματα κατά της κυβέρνησης, να ρίξουν τις «προκηρύξεις» τους.

Ένα μήνα μετά τη νίκη του Σύριζα στις πρώτες εκλογές, τον Φεβρουάριο του 2015, ο πρωθυπουργός πλέον Τσίπρας στις προγραμματικές του δηλώσεις, ανέφερε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Παίρνει τέλος η υποτέλεια της νέας γενιάς εργαζομένων και οι διακρίσεις και οι διαχωρισμοί σε βάρος των νέων κάτω των 25 ετών. Δέσμευσή μας η αύξηση του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ…».

Όχι 750, αλλά 751 το είχαν… υπολογίσει από το οικονομικό επιτελείο της αριστεράς. Έλα, όμως, που σήμερα το νούμερο είναι 448. Δεν θα πω, όμως, ότι έχουν δίκαιο να διαμαρτύρονται οι «400 generation», η αποκαλούμενη «γενιά των 400 ευρώ».

Τι θα πει «το είχε υποσχεθεί ο Τσίπρας». Μόνον αυτό είχε υποσχεθεί το παλληκάρι; Παιδί του λαού είναι ο πρόεδρος του Σύριζα και έλεγε, και συνεχίζει να λέει, ό,τι είναι καλό για τον λαό. Αν ήταν όργανο του κεφαλαίου, των πλουτοκρατών, τότε θα έλεγε αυτά που συνέφεραν εκείνους. Τους νταβατζήδες, τα είδατε, τους είχε τρία μερόνυχτα στο μπουντρούμι, προκειμένου να τους δώσει άδεια για κανάλι. Αυτά δεν τα υπολογίζουμε;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μαγκιά δεν είναι να τρίψεις στα μούτρα του Σύριζα τα φέιγ-βολάν για να τους θυμίσεις τα παραμύθια που είχαν φλομώσει τον κόσμο. Θα τους παραδεχόμουν τους 400αρηδες ευρωμάχους αν έκαναν κατάληψη στο Τάε-κβο-ντό. Όπως έκανε καταλήψεις ως νέος ο πρωθυπουργός που ψήφισαν. Να μην επέτρεπαν να ακουστούν τα νέα παραμύθια στο Συνέδριο του Τσίπρα.

…………………………..
Λες είναι σκυλάδικο της εθνικής οδού διαφήμισε ο Σύριζα το Συνέδριό του, διάβασε apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης