Αυτά είναι επικίνδυνα πράγματα. Να επιμένουν να γράφουν ότι το γκολ του Βαρελά ήταν οφσάιντ, στο παιχνίδι με την ΑΕΚ που δεν τελείωσε. Τι υπονοούν; Ότι κακώς όρμησε με το πιστόλι ο Ιβάν την ώρα του αγώνα.

Αυτό το αντικοινωνικό και αντιποδοσφαιρικό υπονοούν. Άρα, σαν να μας λένε ότι το αφεντικό του ΠΑΟΚ έχει τις δικαιολογίες του αν θαρρούσε πως ο διαιτητής τον αδικούσε, του στερούσε τη νίκη, ακόμα και το πρωτάθλημα, με την ύποπτη απόφαση του να ακυρώσει το γκολ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επικίνδυνα κι άρρωστα πράγματα. Παρακολουθείς μπάλα από την τηλεόραση και συνεχώς ακούς τον σπήκερ να λέει:

– Να την ξαναδούμε τη φάση, αν ο παίκτης καλύπτεται… Είναι ή δεν είναι οφσάιντ; Δύσκολο να πεις αν είναι ή δεν είναι…

Το ίδιο σε κάθε επίθεση, της μίας και της άλλης ομάδας. Λες και δεν βλέπουμε ποδόσφαιρο για το ποδόσφαιρο, παρά μονάχα για να… δικάσουμε το κοράκι. Αν του ξέφυγε η φάση του επόπτη ή επίτηδες σήκωσε, δεν σήκωσε το σημαιάκι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αδιάφορο εντελώς είναι αν ο Μαουρίτσιο επηρέασε ή όχι τη φάση στο γκολ του Βαρελά, όπως δήθεν αποφαίνονται αξιωματούχοι της UEFA. Ναι, εντελώς αδιάφορο αν το γκολ είναι έγκυρο. Αν έπρεπε να ακυρωθεί. Το θέμα είναι άλλο.

Δεν μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο ο πρόεδρος της ΠΑΕ. Ποτέ. Και χωρίς πιστόλι. Και χωρίς μπράβους. Ακόμα κι αν ο διαιτητής ακυρώσει κανονικό γκολ της ομάδας του. Αυτό είναι το θέμα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης