Πεντάρα είχαν αρπάξει στα μάγουλα και στα μεριά τους πίσω η Άρσεναλ και η Ντυναμό, οι άλλες δύο ομάδες του ομίλου. Ο Ολυμπιακός καθάρισε μόνον με 4-0. Αξιοπρεπέστατο σκορ αν λάβεις υπ’ όψιν όχι τόσο τη διαφορά των δύο ομάδων. Τη διαφορά στην αξία τους αλλά και στον τρόπο παιχνιδιού της γκουαρντιόλικης Μπάγερν.

Ίσως για πρώτη φορά πολλοί το είδαν αυτό που συνέβη στο πρώτο ημίχρονο. Μέχρι το 20 η Μπάγερν έκανε τρία γκολ και μπορούσε να βάλει άλλα δύο τεμάχια χωρίς να φτιάχνει ευκαιρίες για γκολ. Σα να ερχόντουσαν τα γκολ από το πουθενά. Σα να πεις ότι η Μπάγερν είναι κωλόφαρδη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όχι, κύριε. Το αποτέλεσμα ήταν επόμενο και οφείλεται στη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων. Η Μπάγερν παίζει ποδόσφαιρο κυριαρχίας. Δεν κυνηγάει τη νίκη! Δεν ψάχνει τις φάσεις που θα της δώσουν τα γκολ! Αυτά έρχονται μόνα τους!!!

Η κινητικότητα στο παιχνίδι της Μπάγερν, το κράτημα της μπάλλας προκαλεί σύγχυση στον αντίπαλο. Δεν ξέρει ο αντίπαλος, ούτε μπορεί να προβλέψει πως η Μπάγερν θα δράσει, πως θα αντιδράσει κάθε στιγμή.

Να, ποιο είναι το φανερό μυστικό της Μπάγερν, που τόσο εύκολα γίνεται το αφεντικό του παιχνιδιού και είναι εκείνη από τις δύο ομάδες που… αποφασίζει για την εξέλιξη και την έκβασή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένας Ολυμπιακός, όχι κακός, πολύ σωστά τοποθετημένος. Σφικτός, με δύο γραμμές αμύνης, με τρία αμυντικά χαφ στον άξονα του κέντρου κι έναν μονάχα μπροστά, τον Ιντέγε. Και δεν… προλάβαινε την Μπάγερν, η οποία δούλευε απολύτως ομαδικά στο γήπεδο και με υψηλή τεχνική έβρισκε φάσεις διπλοβελονιάς. Φάσεις που δεν της είχε σχεδιάσει, αλλά της έβγαιναν επειδή είχε επιβληθεί σχεδόν ολοκληρωτικά στον αντίπαλο.

………………..
Ο Μαρινάκης συμφωνεί να γίνει το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, διάβασε apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης