Ε, αφού κέρδισε τον Ολυμπιακό και μέσα στο Καραϊσκάκη, θέλει, δεν θέλει η ΑΕΚ πάει για πρωτάθλημα. Μόνο που δεν είναι εύκολο! Μόνο που είναι πιο εύκολο για τον… Ολυμπιακό, που βρίσκεται δύο βαθμούς πίσω.

Καταδικασμένη είναι η ΑΕΚ να κερδίσει και σήμερα τον Ολυμπιακό, στη ρεβάνς και να φτάσει πάλι στον τελικό του κυπέλλου. Ναι, δεν είναι υπερβολή, πρόκειται για αληθινή καταδίκη. Μ’ όλο το άγχος της αναμέτρησης δικό της, καταδικό της. Γιατί;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν δεν κερδίσει η ΑΕΚ απειλείται με τριπλό μπάυ- πας. Πρώτον, να πετάξει στα σκουπίδια το 0-0 που πήρε πριν από δύο εβδομάδες στο Καραϊσκάκη. Δεύτερον, να ανφισβητηθεί ο θρίαμβος της την περασμένη Κυριακή, με το 2-1 στο Καραϊσκάκη. Τρίτον, να βγει νοκ- άουτ, από μήνα Φεβρουάριο, στο έναν από τους τρείς στόχους της. Στο κύπελλο. Η κυπελλούχος του 2016 και η φιναλίστρια του 2017.

Κακά τα ψέματα. Καμία ελληνική ομάδα, ακόμα και στα καλύτερα της, είναι σε θέση να πορεύεται με δύο, πολύ περισσότερο με τρία καρπούζια κάτω από τις μασχάλες της. Η καταδίκη, λοιπόν, για την ΑΕΚ, που είναι εν δυνάμει υποψήφια πρωταθλήτρια και κυπελλούχος κι έχει στην ατζέντα και τα δύο ματς με τους Ουκρανούς.

Καταδίκη! Επειδή στην ΑΕΚ δεν της επιτρέπεται τούτη τη στιγμή, στις πιο μεγάλες καύλες της, να πει σνομπάρω το κύπελλο, θα τα δώσω όλα στο πρωτάθλημα. Ή τεχνοκρατικά, δηλαδή οικονομικά, και ιστορικά επιλέγω να ρίξω όλη τη δύναμη πυρός στην Ευρώπη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα στο apodytiriakias.gr…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης