Αυτή η ιστορία του 1,2 εκ. ευρώ που απαιτεί ο Αργεντινός Εζιλιέλ Γκονζάλες από τον Παναθηναϊκό λέει πολλά. Τι ακριβώς; Ότι οι ελληνικές ΠΑΕ το ‘χουν παρακάνει. Δεν πληρώνουν. Δεν είναι συνεπείς σ’ αυτούς με τους οποίους νταραβερίζονται. Παίκτες και προπονητές με τους οποίους υπογράφουν συμβόλαια.

Ο Παναθηναϊκός, για παράδειγμα, θα κάνει έφεση στην ΦΙΦΑ και θα πει ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα, είναι αλλοιώς, ορίστε και τα στοιχεία. Και θα τον πιστέψουν τον Παναθηναϊκό; Δύσκολο. Γιατί; Επειδή ο Παναθηναϊκός είναι ελληνική ΠΑΕ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λέμε τι συμβαίνει. Έχει χαθεί η εμπιστοσύνη στις ελληνικές ΠΑΕ. Επειδή δεν πληρώνουν. Σύμφωνοι, υπάρχει η οικονομική κρίση στην Ελλάδα, οι ξένοι έχουν κατανόηση, όμως μέχρι ενός βαθμού. Όταν ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ βλέπουν ότι οι ελληνικές ομάδες το έχουν παραξευτυλίσει, κι αυτές δεν δείχνουν επιείκια.

Θα ΄ρθουν κι άλλα φιρμάνια σαν κι αυτό του Γκονζάλες στον Παναθηναϊκό. Στο δρόμο είναι το καφτήρι για την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Το ξέρουν, γι’ αυτό πουλήσανε κιόλας δυο παίκτες στον ΠΑΟΚ. Να πάρουν ρευστό να ξεχρεώσουν, μην αφαιρεθούν βαθμοί αλά ΟΦΗ.

Ο ΕΚΙ ΓΚΟΝΖΑΛΕΣ ΘΑ ΧΑΡΙΣΕΙ τα χρέη στον Παναθηναϊκό (!!!), αποκαλύπτει ο apodytiriakias.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης