Μία Κασσιόπη βγάζει βόλτα στο παζάρι τον Παναθηναϊκό, για να ξέρουμε τι λέμε. Μετά το ρεζιλίκι από τον Λεβαδειακό και την ήττα στην Κέρκυρα «Περάστε, κόσμε, όσοι αγαπάτε την ομάδα» να…
στελεχώσετε το Foundation και τα Superfoods…

Μη λησμονούμε. Το καταγέλαστο παραμύθι που είχε λανσάρει ο Αλαφούζος το καλοκαίρι του 2012 με την «Παναθηναϊκή Συμμαχία», για μια ΠΑΕ… λαϊκής βάσης. Κάτι τέτοια κουφά σ’ έναν κόσμο που σκέπτεται πρακτικά, ρεαλιστικά και περιμένει τον έναν. Τον σωτήρα. Τον Παύλο, Πέτρο, Παναγιώτη, θεέ, πάρε την ΠΑΕ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κι έτσι είναι. Η δουλειά χρειάζεται τον έναν. Όχι άλλο φιάσκο σαν εκείνο της πολυμετοχικότητας που κατέστρεψε τον Παναθηναϊκό. Που τον πήγε πίσω. Που τον ισοπέδωσε με τις δυνάμεις της… αριστεράς και της προόδου για ένα πρωτάθλημα αγνό, όπως το θέλει ο… Κοντονής. Αυτές οι γελοιότητες.

Το αντιβαρδινογιαννικό μυθιστόρημα «Στην εξουσία οι χουλιγκάνοι με μπροστινό τον αντιολυμπιακό Αλαφούζο», για να κάνουμε ταμείο, δεν περπάτησε ποτέ. Με συνέπεια Κασσιόπες και Λεβαδειακοί να παίρνουν διαβατήρια και ταυτότητες από τα πρωτοσέλιδα χολυγουντιανά αστέρια του αλαφούζικου Παναθηναϊκού.

Ο Γιαννακόπουλος ή μπαίνει στην ΠΑΕ ή συνεχίζει να πουλάει παναθηναϊκοφροσύνη με το μπάσκετ. Ένα από τα δύο. Όχι και τα δύο! Καραγκιοζισμοί είναι αυτά τα περί… Foundation και άντε να τσιμπήσει καμιά παναθηναϊκάρα με βαθειά τσέπη. Όχι άλλα κοροϊδιλίκια. Ένας θα αναλάβει. Υπάρχει αυτός ο ένας ο οποίος θα γίνει το αφεντικό, αφού δεχθεί να πάρει επάνω του τη ζημιά του μαγαζιού; Τέλος πάντων, αφού τα συμφωνήσει με τον Αλαφούζο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν ενδιαφέρεται, λέει, ο Κασιδόκωστας. Τι λέτε, ρε! Να ενδιαφερθεί για ποιο λόγο, να παριστάνει τη γλάστρα. Δίνω την έγκυρη πληροφορία ότι δεν ενδιαφέρεται και η κυρία Τάμτα, η σύντροφος του Πάρι. Ούτε, επίσης, η μαμά του, η κυρία Λάτση. Ούτε η Φιλιπινέζα της.

Μιλάμε σοβαρά. Μόνον σοβαρά. Ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη επιχειρηματία. Όχι κάποιον που θα εμπλακεί με την ΠΑΕ για να μας πει ότι ο Τσίπρας είναι φιλοπαοκτσής, το κράτος βρωμάει γαβρίλα, οι Μαρινάκηδες, Ιβάνηδες, Τίγρηδες είναι λαθρέμποροι, μαστρωποί και δεν ξέρω τι άλλο.

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Ο Αλαφούζος χωρίς την γυναίκα του ψωνίζει στην λαϊκή, διάβασε apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης