Νέος Ολυμπιακός! Το κοροϊδιλίκι. Την προσεχή σεζόν θα σκάσει μύτη ο νέος, λέει, Ολυμπιακός. Υπάρχει, φαίνεται, τέτοιο ακροατήριο που μασάει την κάθε παπαρδέλα.

Ο Μαρινάκης, αφού η ψυχή του έφτασε μέχρι την Κούλουρη, για να εξασφαλίσει, επιτέλους, την προτελευταία αγωνιστική το έβδομο σερί, πήρε βαθιά αναπνοή και το είπε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Οι αντίπαλοί μας θα περιμένουν άλλα 13 χρόνια, έχω αποφασίσει τότε να ξαναδούν πρωτάθλημα. Το καλοκαίρι χτίζουμε τον νέο Ολυμπιακό.

Δηλαδή; Αυτός που μόλις ξαναπήρε το πρωτάθλημα είναι ο… παλιός Ολυμπιακός. Με ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν πριν από 3-4 μήνες, πριν από 1-2 χρόνια.

Φοβερά πράγματα. Τόσο γρήγορα παλιώνει ο Ολυμπιακός και επειδή έχει μπει στο πνεύμα της αναπαλαίωσης, της ανανέωσης και ο κύριος Τάκης Λεμονής, γι’ αυτό χρησιμοποιεί Τσόρι, Καμπιάσο. Να τους βρει «έτοιμους» ο νέος προπονητής. Ο δε Λεμονής, που πάλιωσε κι αυτός έναν μήνα μετά την πρόσληψή του, αν πάρει και το κύπελλο η ομάδα, τότε έχει σίγουρο μεροκάματο στον… νέο Ολυμπιακό. Όχι ακριβώς στην πρώτη ομάδα, σε κάποιο πόστο στην ΠΑΕ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συμπέρασμα. Δεν υπάρχει κανένας παλιός Ολυμπιακός, ούτε θα προκύψει κάποιος νέος Ολυμπιακός. Απλώς από Αύγουστο θα εμφανιστεί, όπως κάθε χρόνο συμβαίνει επί Μαρινάκη, ένας Ολυμπιακός με αρκετούς ποδοσφαιριστές από μεταγραφές.

—————————————————
Μπίζνες κάνει ο Μαρινάκης και πουλάει τζάμπα μαγκιές, διάβασε στο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης