Όπως τα είχαμε πει στο κύπελλο. Σύμφωνα με τους άγραφους νόμους κάποιο από τα τέσσερα φαβορί θα καθότανε στο παγωτό. Ένας από Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα αποκλειόταν από τα ημιτελικά. Ο κλήρος έπεσε στον Παναθηναϊκό.

Είχαμε πει και άλλο. Μπάλλα θα δούμε σ’ αυτές τις τέσσερις διπλές αναμετρήσεις κορυφής. Όπως αναμενότανε, έτσι έγινε. Μέτρια πράγματα. Μετριότατα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάμε στο πρωτάθλημα. Στο αποψινό ντέρμπυ. Θέλουμε τη νίκη, λέει ο Πογέτ. Δεν είναι… είδηση αυτή. Το αντίθετο, ναι. Ότι δεν θέλει να κερδίσει η ΑΕΚ, ίσως να γουστάρει την ήττα. Ο Σύλβα; Μήπως αυτός βγάλει τη μεγάλη είδηση, ότι αυτός θέλει να χάσει.

Τι θέλω να πω. Αδιάφορο τι λένε, τι… θέλουν οι προπονητές, οι παίκτες. Μπάλλα θα δούμε; Αυτό είναι το ζητούμενο. Μεγάλο ντέρμπυ, λέει, Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός. Να, όμως, που δεν έγινε. Μεγάλο ντέρμπυ Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ. Να, που ήτανε μια μάπα.

Πήρες χαμπάρι; Είμαστε ανίκανοι χωρίς έκτροπα να παρακολουθήσουμε ντέρμπυ κορυφής, το ένα. Το άλλο, δεν είμαστε εις την ευχάριστον θέσιν να απολαμβάνουμε ποδόσφαιρο ποιοτικό και χορταστικό, ακόμα και από τις «μεγάλες» μας ομάδες. Χαίρετε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αγώνας για το «γαμώτο, ρε!» το ΑΕΚ-Ολυμπιακός, διάβασε apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης