Όποιος γνωρίζει το παρασκήνιο της προσπάθειας να γίνει η μετακίνηση του 30χρονου Μολέδο στον ΠΑΟΚ, αντιλαμβάνεται πόσο χαμηλά έχει πέσει το κύρος του Παναθηναϊκού σήμερα. Επόμενο. Καταραμένη φτώχεια. Για τα λεφτά κάποιοι άλλοι σφάζουν στο γόνατο την ίδια τους τη μάνα. Ξεπουλάνε το ίδιο τους το παιδί.

Τρώει την τεσσάρα από τον ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός και επί τόπου διώχνει τον Κουτρουμπή. Στιγματίζοντας τον ποδοσφαιριστή και ρίχνοντας σκιές στον ΠΑΟΚ. Τον Μολέδο γιατί δεν τον έδιωξαν για «ηθικούς» λόγους, όταν ο Βραζιλιάνος νταηλίκι (!!!) αρνήθηκε να παίξει στην Τούμπα. Στο προηγούμενο του 4-0 παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παραμύθι φούρναρης πέρασαν προς τα έξω κάτι σάπια, ότι ο Μολέδο για λόγους… ψυχολογικούς ζήτησε με το σεις και με το σας να μην αγωνιστεί κόντρα στον ΠΑΟΚ, εποχή που η ΠΑΕ του Ιβάν είχε ήδη κάνει επαφή με τον παίκτη! Το παραμύθι ότι το αίτημα του Βραζιλιάνου να μην αγωνιστεί αντιμετωπίστηκε με… κατανόηση. Στην πραγματικότητα ο παίκτης ξηγήθηκε «Δεν πάω Θεσσαλονίκη, κάνετε ό,τι θέλετε…».

Μετά την «ανάρμοστη συμπεριφορά» του Μολέδο, που κρατήθηκε στο ντουλάπι, ο Παναθηναϊκός κατ’ αρχάς ξεκίνησε νιτερέσο να παραχωρήσει τον παίκτη στην Κορίνθιας Βραζιλίας. Και μπήκε όρος στο συμβόλαιό του «Να μην καταλήξει έτσι ή αλλιώς στον ΠΑΟΚ ο Μολέδο!»

Πού είναι η αξιοπρέπεια του Παναθηναϊκού, όταν μέχρι πρόσφατα, επί Αλαφούζου φανερά παρόντος, για οτιδήποτε σε βάρος της ομάδας, έβλεπαν… δάκτυλο του ΠΑΟΚ! Για μήνες στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός έπαιζε το… «φάντασμα ΠΑΟΚ»! Δεν έγινε δεκτή η έφεση στην ΕΠΟ; Μας πολεμάει το «σύστημα Ιβάν». Ορίστηκε όχι αρεστός διαιτητής; Μας την έφερε πάλι ο Ιβάν!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και σήμερα για λίγα ψοφοχιλιάρικα ο Παναθηναϊκός νταραβερίζεται «αναξιοπρεπή» διακανονισμό με τον παρασκηνιακό εχθρό του, τον ΠΑΟΚ.

……………………………..

Στην τσέπη Αλαφούζου (;) λεφτά από πώληση παικτών Παναθηναϊκού, διάβασε στο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης