Ανώνυμη εταιρεία είναι ο Παναθηναϊκός και στην περιπέτεια εδώ και πέντε χρόνια. Στα χρέη. Ό,τι χειρώτερο για μια επιχείρηση. Πώς να σηκώσει κεφάλι η ομάδα όταν χρωστάει δεξιά κι αριστερά. Όταν κουβαλάει τον γολγοθά «εκκρεμοτήτων», και κάποιων από εκεί που δεν το περιμένει. Ευτυχώς που μπλέχτηκε με την ΠΑΕ ο Αλαφούζος.

Ο οποίος Αλαφούζος πήρε πάνω του το χρεωμένο μαγαζί, μάλιστα σε εποχή που η αγορά στέρεψε και τα έσοδα του Παναθηναϊκού είναι πλέον εντελώς περιορισμένα. Επόμενο ήταν να κατοχυρώσει ο άνθρωπος το ρίσκο του, ας το πούμε και «επένδυση». Στο έτσι και στο αλλοιώς να γίνει μεγαλομέτοχος, δηλαδή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κύριος Χρήστος Παναγόπουλος έδωσε μεγάλη συνέντευξη για τον Παναθηναϊκό στο sdna.gr. Και είπε πολλά. Για όλα μίλησε. Μόνο που δεν αναφέρεται η… ιδιότητα του 56χρονου πατρινού. Ποια είναι η σχέση του κυρίου Παναγόπουλου με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Μίλησε ως οπαδός ο Παναγόπουλος; Ως δημοσιογράφος. Ως μέτοχος. Ως μέλος της διοίκησης. Ως έμμισθος της ΠΑΕ. Ως τι; Στα χαρτιά δεν υπάρχει κανένας Παναγόπουλος στον Παναθηναϊκό. Ίσως γιατί ακόμα ο άνθρωπος έχει στην πλάτη του το κακούργημα, από την γνωστή ιστορία των οικονομικών ατασθαλιών στην ΕΡΤ.

Βέβαια. Ο δημοσιογράφος Παναγόπουλος, κάποτε της Καθημερινής του Αλαφούζου και της Μεσημβρινής του Βαρδινογιάννη, υπήρξε επί ΝΔ πρώτο βιολί στην κρατική τηλεόραση. Αναπληρωτής πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος. Να, γιατί είναι αόρατος ο ορατός μάνατζερ του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτός κουμαντάρει σήμερα το μαγαζί Παναθηναϊκός στο ποδόσφαιρο. Ο Αλαφούζος έχει κι άλλες σκοτούρες ο άνθρωπος. Υπ’ όψιν ότι ο Αλαφούζος σε κάποια φάση τον είχε «στείλει» τον Παναγόπουλο και μετά από δύο χρόνια πάλι τον ενεργοποίησε, μάλιστα σήμερα ο πρώην δημοσιογράφος έχει μεγαλύτερες ευθύνες στην ΠΑΕ.
……………………..
Παναθηναϊκός σε στρηπτ-τηζ απόψε κόντρα στην ΑΕΚ, διάβασε apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης