Ο Λεβαδειακός του Κομπότη έμεινε στο μεγάλο πρωτάθλημα, για να μη ξεχνιόμαστε, παρ’ ο,τι είχε υποβιβαστεί το 2017. Αντί του Ηρακλή, ο οποίος εξεδιώχθη από το μεγάλο πρωτάθλημα, όχι αγωνιστικά. Επειδή δεν πλήρωσε στις οριζόμενες ημερομηνίες ποδοσφαιριστή στον οποίο χρωστούσε χρήματα.

Αν υποβιβαστεί ο Παναθηναϊκός, που έχει συμπεριφορά χειρότερη απ’ εκείνη του Ηρακλή, τότε θα παραμείνει στην σούπερ ληγκ μία ομάδα που αγωνιστικά θα υποβιβαστεί, τελικά. Ο Απόλλων Αθηνών π.χ., η Λαμία, η Κασσιόπη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πώς λοιπόν, να εξασφαλιστεί η ομοφωνία των ΠΑΕ στην σούπερ ληγκ για να… αλλάξει ο νόμος υπέρ του Παναθηναϊκού; Εκεί παίζεται το έργο προκειμένου να γλυτώσει η ΠΑΕ του Αλαφούζου και δεν υποβιβαστεί παρ’ ότι δεν είναι σε θέση να αδειοδοτηθεί.
Τι ισχύει. Δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη ΠΑΕ που δεν έχει εξασφαλίσει την αδειοδότηση της από την ΕΠΟ. Και όπως πρόσφατα αποφασίστηκε ομόφωνα από τις ΠΑΕ της σούπερ λήγκ, για να μην γίνονται αλεπουδιές, η μη αδειοδοτούμενη ΠΑΕ υποβιβάζεται κιόλας.

Μέχρι πριν τρία χρόνια η μη αδειοδοτούμενη ΠΑΕ είχε δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα της σούπερ ληγκ. Απλά της απαγόρευαν να κάνει μεταγραφές, με εξαίρεση να παίρνει δανεικούς ποδοσφαιριστές.

Τι θα γίνει με τον Παναθηναϊκό; Ο Αλαφούζος ποντάρει στη βεβαιότητα ότι ο Τσίπρας δεν θα ήθελε με τίποτα επί των ημερών του να πέσει στη Β’ εθνική ο Παναθηναϊκός. Ποιος Τσίπρας, ρε; Επί των ημερών του Αλαφούζου θα πέσει η ομάδα, αν πέσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα στο apodytiriakias.gr…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης