«ΑΙΣΧΟΣ!», αυτός ήταν ο πρωτοσέλιδος τίτλος εφημερίδας για την πρόκριση της ΑΕΚ στον τελικό του κυπέλλου. Για να ξέρουμε ποιοι είμαστε. Αξίζει, δηλαδή, κατά την εφημερίδα να πεις «ΑΙΣΧΟΣ» για τον τρόπο που η ΑΕΚ κέρδισε τη Λάρισα. Να ξέρουμε όχι απλά ποιοι είμαστε, στο πώς ενεργούμε όχι μόνον στο ποδόσφαιρο, αλλά και να αντιληφθούμε πώς είναι απίθανο να γυρίσουμε σελίδα.

Δεν έχει σημασία αν η εφημερίδα έχει δίκαιο. Σημασία έχει τι συμβαίνει. Κι αυτό που συμβαίνει είναι πώς και να κέρδιζε πεντακάθαρα η ΑΕΚ, που πράγματι κέρδισε πεντακάθαρα, άλλο ότι στάθηκε τυχερή με το γκολ στο 95, πάλι κάποια ΜΜΕ, πάλι κάποιες ΠΑΕ θα έκαναν το άσπρο, μαύρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό έχει σημασία. Ότι είμαστε λεχρίτες. Γουστάρουμε, βολευόμαστε με τη λεχριτοσύνη.

Ο μεγαλομέτοχος της Λάρισας Αλέξης Κούγιας την επομένη του τελικού ΑΕΚ- Λάρισα 1-0 είπε: «Ο Μελισσανίδης είναι δυνατός στο παρασκήνιο». Εύκολη η μετάφραση.

-Στο πρωτάθλημα παίζει παρασκήνιο
-Το αφεντικό της ΑΕΚ έχει το επάνω χέρι.
-Η ΑΕΚ πέρασε τη Λάρισα, όχι διότι είναι αγωνιστικά καλύτερη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γιατί τα λέει αυτά ο Κούγιας; Το καθήκον του κάνει στο ποδόσφαιρο. Από αγάπη το δυσφημεί. Πιο σωστά διαφημίζει τη σκοτεινή του πλευρά. Πάμε πρίμα. Οι πολιτικοί δυσφημούν την πολιτική. Οι πρόεδροι των ΠΑΕ δυσφημούν το ποδόσφαιρο. Και το καταφέρνουν να το κάνουν… καλύτερο.

…………………………………….
Βρομάει η δουλειά με τον Ταϊλανδό επενδυτή στον Παναθηναϊκό, διάβασε στο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης