Άλλος ο μάγκας, άλλος ο ψευτόμαγκας. Καμία σχέση ο ένας με τον άλλον. Ο γνήσιος μάγκας μ’ εκείνον που παριστάνει τον μάγκα. Που δεν είναι μάγκας, είναι κουραδόμαγκας. Η κατώτατη κλάση του μάγκα. Η ανώτερη είναι του μοσχομάγκα.

Κουτσουβάκι ο Αλέξης Τσίπρας, ψευτόμαγκας, δηλαδή. Πουλάει μαγκιά χωρίς να την έχει. «Εσείς μας βάλατε στα μνημόνια…» είπε στη Φώφη το κουτσαβάκι που πλασάρεται για μάγκας και προσπαθεί να πείσει ότι εκτελεί χρέη πρωθυπουργού. Αυτό το ξέρουμε. Το ΠΑΣΟΚ της μεγαλοκοπέλας Φώφης πρώτα και μετά η ΝΔ μάς φόρεσαν κολάρο το μνημόνιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως, επίσης, ξέρουμε ότι ο Τσίπρας έγινε κυβέρνηση για έναν λόγο. Να σχίσει το μνημόνιο. Ακόμα ξέρουμε ότι αν δεν μας είχε π@δ@ξει το μνημόνιο του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ δεν θα γινόταν ποτέ κυβέρνηση το κλαμπ Σύριζα.

Ο Τσίπρας, λοιπόν, το κουτσαβάκι Τσίπρας, όχι μόνον δεν καθάρισε τη μπουγάδα με το μνημόνιο, αλλά υπέγραψε άλλα δύο μνημόνια. Και επειδή είναι κουτσαβάκι δεν κοιτάει τι κάνει αυτός, αλλά τι έκαναν οι προηγούμενοι.

Με την ευκαιρία. Τον είπαν στην παλιά Αθήνα «κουτσαβάκι» τον μπατηρόμαγκα, τη λινάτσα μάγκα, διότι φαινόταν σα να περπατούσε κουτσά, με τους γυρτούς ώμους, με τη σπασμένη μέση, το σακάκι στην πλάτη να ‘ούμε.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Γιατί η καταστροφή να βγούμε από τα μνημόνια με Σύριζα, διάβασε apodytiriakias.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης