Τελικά, με αφορμή το βαπόρι της σκληρής πρέζας, το Noor 1, με τους τρεις τόνους άσπρη, γίνεται σήμερα το πιο χοντρό παιχνίδι στα χρόνια της μεταπολίτευσης. Σίγουρα πιο χοντρό, πιο ζόρικο από τα κυβικά των αντιπάλων.

Φοβερά πράγματα. Φως φανάρι ότι αυτά που παίζουν, ξεπερνούν σε δυναμική τους πρωταγωνιστές. Γι’ αυτό οι πονηροί, πολιτικοί βιτρίνας και δημοσιογραφάρες κάνουν το κορόιδο, και στην καβάτζα περιμένουν να φθαρούν εκείνοι που βολτάρουν στη σέντρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης στα επτά χρόνια που είναι μεγαλομέτοχος στον Ολυμπιακό πήρε επτά πρωταθλήματα σερί και πάει αφρενάριστος για το όγδοο, το πιο δοξαστικό. Να κρατήσει στην εξουσία τον Τσίπρα! Να βουλιάξει τη ΝΔ του Μητσοτάκη.

Εμπλέκεται, λέει, ο Μαρινάκης με την ευθύνη του και όχι στην πιο χοντρή παρτίδα ηρωίνης της Ιστορίας. Στους τρεις τόνους, από τους οποίους τα 900 κιλά δεν έγιναν τσιμπητά. Ουδείς σοβαρός ασχολείται με το τι ακριβώς εννοούν και υπονοούν σε βάρος του Μαρινάκη. Ουδείς σοβαρός που γνωρίζει σε ποια χώρα ζει περιμένει να… λάμψει η αλήθεια. Αν ο εφοπλιστής και όποιος άλλος πράγματι έχει εμπλοκή, ενοχή. Αν έχουν μπερδέψει αδίκως τον άνθρωπο. Ένα μετράει. Οι εντυπώσεις. Σ’ αυτό το γήπεδο, των εντυπώσεων, γίνεται το παιχνίδι.

Ποιος, ποιοι θα σκοράρουν στις εντυπώσεις, τελικά. Ποιος, ποιοι δικαίως, αδίκως άσχετο, θα καούν στη μεγάλη σφαγή των… εντυπώσεων. Στο φινάλε, μόνο οι αφελείς περιμένουν να καθαρίσει η μπουγάδα σ’ αυτόν τον τόπο. Δεν το επιτρέπουν τα ντόπια κόμματα και ΜΜΕ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τελικά, η ΝΔ του Μητσοτάκη και του Άδωνη, λες και είναι στημένοι από το Μαξίμου, στο όνομα της… πολιτικής ορθότητος και σε πείσμα των γκρίζων εντυπώσεων, διαπράττει κομματικό αυτοευνουχισμό. Στα όρια της υποψίας και της… βλακείας (;).
………………………………
Γιατί ο Καμμένος είναι πιο ισχυρός από τον Τσίπρα, διάβασε στο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης