Επισκέφθηκε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ευάγγελος Μαρινάκης και τους γνωστοποίησε κάτι πάρα πολύ ευχάριστο. Κάτι που τους ενδιέφερε πάρα πολύ. Ότι εκτός από την Νότιγχαμ Φόρεστ, ο εφοπλιστής ψάχνει να αγοράσει και μια ομάδα στην Γερμανία. Βεβαίως, για να αναπτύξει τον κύκλο συμμαχιών του… Ολυμπιακού, όπως αυτό θα συμβεί, κατά τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, αν τελικά ολοκληρωθεί το deal με την αγγλική Νότιγχαμ Φόρεστ.

Μιλάμε σοβαρά; Πολύ σοβαρά! Όσο ενδιαφέρον έχουν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού αν το σημερινό αφεντικό τους, όχι το χθεσινό, ούτε το αυριανό, παραγγείλει δύο παπόρια στην Κίνα ή αγοράσει βίλα στα Νησιά Φερόε, άλλο τόσο… καίγονται γι’ αυτό που τους είπε περί Νότιγχαμ Φόρεστ. Ότι παίζει η πιθανότητα να αποκτήσει ο Μαρινάκης το πακέτο μετοχών της. Στα τέτοια τους οι παίκτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μαρινάκης, όμως, επειδή ο ίδιος αισθάνεται και οπαδός του Ολυμπιακού, θαρρεί ότι τα ίδια… φίλαθλα συναισθήματα έχουν και οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Γι’ αυτό τους… καθησύχασε πώς δεν πρόκειται να εγκαταλείψει τον Ολυμπιακό, αν γίνει ιδιοκτήτης και της Νότιγχαμ.

Μόνον της Νότιγχαμ; Αφού θα ενισχυθεί ο Ολυμπιακός, με μια… συμμαχία, όπως αυτή της Νότιγχαμ, ο Μαρινάκης έχει χρέος να αγοράσει και μια ομάδα, για τον ίδιο λόγο, από την Ισπανία. Και μια από την Γερμανία.
……………………………….
Να μην πανηγυρίσει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός ούτε σήμερα θα παίξει ο ΠΑΣ, διάβασε apodytiriakias.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης