Μαγκιά. Μετά το παιχνίδι, το 3-1 της Σπόρτιγκ, λένε ότι ο Ολυμπιακός απέτυχε στην Πορτογαλία. Το άσπρο το κάνουν μαύρο. Την επιτυχία του πρωταθλητή, την παρουσιάζουν για αποτυχία. Η τζάμπα μαγκιά και την παίζουν στα ίσα. Προκλητικά.

Αυτό που έγινε, αυτό που πέτυχε ο Ολυμπιακός είναι να διασύρει τα ΜΜΕ. Η προσφορά! Αφήνουμε στην άκρη την καθαρά αγωνιστική επιτυχία του, ότι κατάφερε να χάσει μόνο με 3-1. Με τέτοιο χάλι. Με τέτοια θλιβερή παρουσία στο γήπεδο. Να έχει αρπάξει τρία τεμάχια και να προσπαθεί μόνο να μη φάει άλλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η επιτυχία, λοιπόν, του Ολυμπιακού που αξίζει να αναδειχθεί είναι ότι εξέθεσε τα αδιόρθωτα μέσα. Που μόλις μία μέρα μετά ξέχασαν κιόλας τι έλεγαν. Πρωτοσέλιδα. Κραυγαλέα. Ότι ο Ολυμπιακός και μπορεί και θα παίξει για το «2». Τελικά, αυτό που είδαμε είναι ο Ολυμπιακός να βάζει τα δύσκολα στον… ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ.

Για σκέψου! Να χάσουν το πρωτάθλημα απ’ αυτόν τον Ολυμπιακό. Και αν προκύψει αυτό, μήπως θα βάλουν γλώσσα μέσα η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ; Όχι, βέβαια. Για πάρτη τους θα λένε τα δικά τους οι επαγγελματίες της επικοινωνίας.

Φοβερό! Ένας Ολυμπιακός κόντρα στην Σπόρτιγκ έψαχνε να βγάλει ξύγκι από τη μύγα. Αποτέλεσμα από το πουθενά. Μικρός, αδύναμος και αναξιοπρεπής. Είχε στόχο τη νίκη, και για να δείξει την ανωτερότητά του στην Σπόρτιγκ, μάλιστα και μετά το 3-0, έφερνε το παιχνίδι στην περιοχή του Προτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

………………………………
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης