Η επιδίωξη του Ολυμπιακού είναι η διάκριση στο champions league. Αυτός είναι ο στόχος! Να μπει στους ομίλους και να κάνει “κάτι”. Κάτι περισσότερο από τα γνωστά, τα συνηθισμένα. Θα τα καταφέρει;
Η συμμετοχή του πρωταθλητή στην Ευρώπη δεν περιορίζεται στην πρόκριση σε βάρος της Παρτιζάν και της Ριέκα. Διαφορετικό, μεγαλύτερο μέγεθος ο Ολυμπιακός, άρα σημειώσατε αποτυχία αν δεν περάσει στα play-offs. Άρα ο αποκλεισμός και της Ριέκα (φώτο) είναι δεδομένος. Ο προβληματισμός αφορά το παραπέρα.

Στον Ολυμπιακό τούτο το καλοκαίρι ήρθαν 21(!) ποδοσφαιριστές, από μεταγραφή ή επιστροφή από δανεισμό. Δύο σχεδόν ενδεκάδες ποδοσφαιριστών που δεν υπήρχαν στο Ρέντη την περασμένη σαιζόν. Αυτό είναι το ένα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το άλλο, ότι στα τρία παιχνίδια με Παρτιζάν και Ριέκα ο Χάσι ξεκίνησε με τους ίδιους οκτώ (8) ποδοσφαιριστές, από τους οποίους οι μισοί ήταν φρέσκοι στην ομάδα (Κούτρης, Οφόε, Καρσελά, Μπεν). Οι άλλοι τέσσερις που έπαιξαν βασικοί και στα τρία ματς είναι οι Καπίνο, Ρέτσος, Ρομαό, Μάριν.

Το ερώτημα. Τι μπορεί να κάνει, μάλλον ανεξάρτητα από τα όποια αποτελέσματα στους αγώνες, τι θα δείξει ο Ολυμπιακός στους ομίλους του τσάμπιονς ληγκ. Θέμα ποδοσφαιριστών! Όχι τόσο δουλειάς του προπονητή!!! Γιατί;

Περισσότερο με θίασο που κάνει περιοδεία μοιάζει ο Ολυμπιακός και έχει την πολυτέλεια να διαθέτει περισσότερους από δύο ηθοποιούς για κάθε ρόλο. Για κάθε θέση. Να μην πούμε ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού είναι σε θέση να αναλαμβάνουν από παιχνίδι σε παιχνίδι διαφορετικά αγωνιστικά καθήκοντα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με τέτοιο συνωστισμό παικτών και πιθανότατα με τον – ανορθόδοξο – στόχο να… μην ψάχνει σταθερό κορμό ο Χάσι, πόσο να βάλει το στίγμα του σ’ αυτόν τον Ολυμπιακό. Άρα, η προοπτική της ομάδας στο champions league εξαρτάται στο μεγαλύτερο βαθμό από την αξία του ρόστερ. Κυρίως από την χωρίς αμφισβήτηση προσωπική επαγγελματική φιλοδοξία των ποδοσφαιριστών του.

Οι Βούκοβιτς, Σιώπης έπαιξαν ένα από τα τρία ματς. Με Ριέκα εμφανίστηκαν οι Ομάρ, Ζυλέ, Σεμπά. Ένας παίζει, δυο δεν χρησιμοποιούνται. Για να κάνει την υπέρβαση στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός, αλήθεια, είναι αρκετό να βγαίνουν κάθε φορά οι ασκήσεις στο μπλοκάκι του Χάσι;

Ούτε η νέα αντιολυμπιακή διοίκηση ΕΠΟ τολμά να ακουμπήσει τον Μαρινάκη, διάβασε apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης