Βγαίνει στο γήπεδο ο ΠΑΟΚ, ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας και πυρετικό φαβορί του πρωταθλήματος, και βλέπει απέναντί του έναν αντίπαλο που… κάθεται πίσω. Είναι οργανωμένος αμυντικά ο Αστέρας και περιμένει στο μισό γήπεδο τον ΠΑΟΚ. Ο οποίος ΠΑΟΚ… τσιμπάει και πέφτει στην παγίδα.

«Άγνωστο» αν οι παίκτες του ΠΑΟΚ είχαν τέτοια οδηγία από τον πάγκο ή από μόνοι τους πήραν την… πρωτοβουλία στο σύστημα βουρ στον πατσά. Το πιθανότερο είναι να μην ισχύει ούτε το ένα ούτε το άλλο. Δηλαδή; Ούτε οι ίδιοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ να ήξεραν τι έκαναν. Δεν αγωνίστηκαν συνειδητά, ούτε παρορμητικά. Απλώς τους πήρε ο αέρας του αγώνα και όπου τους έβγαζε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατ’ αρχάς, ο ΠΑΟΚ ήταν ζαλισμένος. Με την αγωνία «τι γίνεται αν δεν κερδίσουμε, θα μείνουμε πίσω στη βαθμολογία, πώς θα καλύψουμε τη διαφορά». Αντίθετα, ο Αστέρας δεν είχε να χάσει τίποτα, άλλωστε δεν ήταν η πρώτη φορά που κέρδιζε τον ΠΑΟΚ.

Ο Αστέρας προηγείται και ο ΠΑΟΚ κυνηγάει τον αντίπαλο στο σκορ. Ο Αστέρας 1-0 και 2-1 και, τελικά, κληρώνει πέναλτι στο 96 υπέρ του ΠΑΟΚ, που κάνει το 2-2.

Και να, που το ‘χασε, στην πραγματικότητα το «έδωσε» το ματς ο ΠΑΟΚ. Γιατί; Νόμος «άγραφος» στο ποδόσφαιρο. Αν δεν μπορείς να κερδίσεις, τουλάχιστον προσπαθείς να μη χάνεις! Ο ΠΑΟΚ και με κακή ψυχολογία και με αυτοκτονική «τακτική» το έπαιξε «πρωταγωνιστής» στον αγώνα. Και στο 97 άρπαξε το τρίτο και τιμωρήθηκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

………………………..
Γιατί δεν είναι ακόμα χαλίφης ο Ιβάν στη θέση του χαλίφη, διάβασε στο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης