Ο Παναθηναϊκός είναι ο Παναθηναϊκός. Τι πάει να πει αυτό; Ότι στο όνομα του Παναθηναϊκού ή του Ολυμπιακού το άσπρο γίνεται μαύρο. Αυτό πάει να πει. Και ομάδα να μην έχουν η ΑΕΚ ή ο ΠΑΟΚ, δεν αγνοείται ποτέ η λαϊκιά να ‘ουμε βάση τους. Άρα, αυτές οι λαϊκές να ‘ουμε ομάδες, με τον πολύ κόσμο, αντιμετωπίζονται έτσι όπως τις γουστάρει το οπαδικό τους μπούγιο.

Παίζει π.χ. η ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό, όπως συνέβη χθες. Η ΑΕΚ βρίσκεται μέσα στο γήπεδο, όχι η «άλλη» ομάδα. Η ΑΕΚ αγωνίζεται, μόνον. Η ΑΕΚ είναι εκείνη που θα κερδίσει, που θα χάσει, όχι ο αντίπαλος. Αυτός δεν υπάρχει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ίδιο συμβαίνει με τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, τον ΠΑΟΚ. Η «άλλη» ομαδίτσα, Λάρισα λέγεται, Πλατανιάς, Λεβαδειακός είναι τσόλι. Κι αν το τσόλι κερδίσει, αν η ομάδα γκιόσα πάρει ισοπαλία, τα μίντια, κάνοντας πεοθηλασμό στην εξέδρα θα γράψουν ότι ή «μεγάλη» ομάδα έχασε, παραχώρησε το «Χ».

Ο Παναθηναϊκός και ο Πλατανιάς ισόπαλοι 1 – 1. Όχι αυτό. Το σωστό είναι ότι ο Παναθηναϊκός ήλθε ισόπαλος, ούτε ότι ο Πλατανιάς πήρε το «Χ».

Θα χάσει στην έδρα του ο Παναθηναϊκός από τον Λεβαδειακό, τον Ολυμπιακό Βόλου, τον Εργοτέλη, όπως έχει συμβεί. Θα χάσει η ΑΕΚ από τον Αστέρα, ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα από τα Γιάννενα. Δεν υπάρχει νικητής! Υπάρχει μόνο ηττημένος. Με τις ευλογίες του κόσμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

…………………………….

Αυτή η ΑΕΚ κλείνει σπίτια, διάβασε στο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης