Τρεχάτος και καταϊδρωμένος φθάνει στην πλατεία του χωριού ο τρελλός, ανεβαίνει γρήγορα σ’ ένα τραπέζι και ανάμεσα στα λαχανιάσματα του λέει: “Συγχωριανοί, δεν θα το πιστέψετε! Αύριο θα μας επισκεφθεί ο πρίγκηπας, ο γιος του κόμη, αλήθεια σας λέω”. Στο λεπτό η πλατεία άδειασε. Όλοι τράβηξαν στο φτωχικό τους να προετοιμαστούν εν όψει του σπουδαίου συμβάντος.

Την άλλη μέρα ξανά ο τρελλός του χωριού, αυτή τη φορά πάνω σ’ ένα δέντρο, λέει στους χωριάτες: “Ο πρίγκηπας θα έρθει μεθαύριο, του έτυχε κάτι επείγον”. Μεθαύριο, ξανά μανά ο τρελλός του χωριού, αυτή τη φορά σε μία καρέκλα επάνω, όρθιος, τους είπε: “Οριστικά το πριγκηπόπουλο έρχεται αύριο, διότι εκτάκτως τον κάλεσε ο βασιληάς”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτή η ιστορία συνεχίστηκε εβδομάδες. Και κάθε μέρα ο τρελλός του χωριού ανέφερε ένα εμπόδιο που καθυστερούσε την άφιξη του πρίγκηπα. Μία ερώτηση αν μου επιτραπεί. Το σήριαλ Πουλίδο ποιος το κατασκεύασε; Γράφουν οι επαγγελματίες: “Την Δευτέρα έρχεται ο Πουλίδο, τελειώνει το σήριαλ Πουλίδο”.

Αλήθεια, ποιο σήριαλ; Δεν υπάρχει κανένα σήριαλ Πουλίδο. Υπάρχουν οι σηριαλογράφοι. Όλοι αυτοί που έγραφαν μέρες αναρίθμητες συντηρώντας ένα σήριαλ.

Δεν υπάρχει κανένα σήριαλ του πρίγκηπα. Ο τρελλός του χωριού έλεγε τα δικά του. Κι αυτός είναι που τους είπε την τελευταία φορά: “Συγχωριανοί, το σήριαλ του πρίγκηπα τελειώνει. Την Δευτέρα θα μας έρθει”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΡΙΑΛ δεν υπάρχει στο θέμα του Κλαούντιο Ρανιέρι. Την αγωνιστική τακτική που θα εφαρμόσει ο νέος ομοσπονδιακός, αποκαλύπτει ο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης