Ποιος κέρδισε την Γιουβέντους με 1-0; Όχι, βέβαια, ο Ολυμπιακός που έβαλε μονάχα ένα γκολ σ’ αυτή την προβληματική Γιουβέντους. Ο Ισπανός τερματοφύλακας με έξι, αριθμός 6, αποκρούσεις του, από τις οποίες οι 3 ήταν σωτήριες έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό που στο μισό του δευτέρου ημιχρόνου είχε σηκώσει τα χέρια. Και τα πόδια. Είχε εγκαταλείψει το παιχνίδι. Ακόμα και τότε, όμως, η Γιουβεντούλα στην πλήρη κυριαρχία της έκανε επτά λάθος μεταβιβάσεις στις δέκα.

Με τον αρχιπαικταρά Πίρλο, από τους πιο μεγάλους που έβγαλε η Ιταλία, ανίκανο για τις απαιτήσεις του παιχνιδιού, διότι το παλληκάρι είναι ακόμα εκτός ρυθμού, στο κέντρο του γηπέδου ο Τσόρι χόρευε και ο Κασάμι έκανε πάρτυ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απίθανα πράγματα. Τρεις κεντρικοί αμυντικοί της Γιουβέντους φύλαγαν έναν του Ολυμπιακού τον Μήτρογλου. Κενός χώρος, άπλα γηπέδου στο κέντρο, όλος στους γηπεδούχους.

Ύστερα ήταν και ότι ο Ολυμπιακός μπήκε διαβασμένος. Και εύκολα εφάρμοσε αυτά που ζήτησε ο Μίτσελ. Μια ωραία βραδυά, που όμως έγινε επικίνδυνη μετά την ευκαιρία του σκόρερ Κασάμι να χάσει στο τετ-α-τετ το 2-0. Μετά απ’ αυτή τη φάση ο Ολυμπιακός έβαλε στην περιοχή του μέσα τους Ιταλούς.

Η πιο μεγάλη επέμβαση του θηρίου που λέγεται Ρομπέρτο ήταν εκείνη όπου ο Αμπιντάλ δεν πρόλαβε πρώτος αυτός να διώξει τη μπάλλα. Η άλλη απίθανη στο σουτ του Μοράτα μέσα από την περιοχή και η τρίτη το σουτ του Τέβες. Απ’ αυτόν τον αραπάκο Μαζουακού θα πάρει πακέτο ο Ολυμπιακός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΟΙΑ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ, ο Παναθηναϊκός, γράφει ο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης