Ο Κοντονής Σταύρος συνεχίζει τις μαγκιές. Αυτό είναι το διαφωτιστικόν σχόλιον του αποδυτηριάκια.

Ο Κοντονής Σταύρος λέει ό, τι του λένε να λέει. Αυτό είναι το έγκυρον ρεπορτάζ του αποδυτηριάκια. Τον έχει πάρει από κοντά ο γνωστός δικηγόρος της πιάτσας, κλάσεως γάμα εθνικής, και σαν παρατρεχάμενος νομικός σύμβουλος του κάνει τον υποβολέα, όπως ταιριάζει σε μια φρέσκια υπουργάρα αποφασισμένη να πουλάει νταηλίκι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν το συζητάμε ότι ο υπουργός αθλητισμού χρειάζεται να διαθέτει νταηλίκι. Με στόχο, όμως, να παράξει αποτέλεσμα. Να βάλει τάξη σ’ ένα χώρο όπου επικρατεί ασυδοσία. Και γίνεται αυτό που θέλει ο εκάστοτε ισχυρός με την συναίνεση, όχι απλά ανοχή, της συντριπτικής πλειοψηφίας, όσων κυκλοφορούν, όσων κατέχουν πόστα.

Καμμία αλλαγή δεν έκανε στο ποδόσφαιρο κανένας πολιτικός. Όλοι πήγαν πάσο. Και όλοι, μηδενός εξαιρουμένου, από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, ήταν… αποφασισμένοι να παρέμβουν με νόμους, τομές, να κάνουν ρήξεις. Με το στόμα δεν γίνεται δουλειά. Ούτε με νταηλίκια χωρίς σχεδιασμό.

Ανοησίες είναι όλα όσα λέει ο Κοντονής Σταύρος για αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ, για αυτονομία της Ελλάδος, για σύνταγμα κι άλλα τέτοια κουφά. Η Ελλάδα είναι Ευρώπη. Έτσι ή, αλλοιώς νταραβερίζεται με την Ευρώπη, με τον γλόμπο όλο, με τα διεθνή όργανα. Ή, λοιπόν, λαμβάνεις υπ’ όψιν σου ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ ή, κάνεις του κεφαλιού σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μαγκιά και νταηλίκι είναι να κάνεις του κεφαλιού σου, αρκεί να ξέρεις τι κάνεις. Γιατί το κάνεις. Όχι να απαγορεύεις τις ΠΑΕ να παίξουνε στα κύπελλα Ευρώπης και να μην καθαρίσεις τη μπουγάδα στο πρωτάθλημα. Όχι, δηλαδή, να πουλάς αέρα πατέρα σκληράδα και καουμποϋλίκι της πλάκας.

ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ για τη σχέση του Κοντονή με την UEFA, αποκαλύπτει ο apodytiriakias.gr
link
http://www.apodytiriakias.gr/athlitika/2015/04/17/den-katalavan-oi-kontonotrehamenoi.aspx

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης