Ο Ολυμπιακός επειδή ακόμα δεν έχει πάρει το πρωτάθλημα και το’ ριξε στις ζεϊμπεκές. Στον πόλεμο εντυπώσεων. Σ’ ένα ακόμα επικοινωνιακό τρύκ. Μιλάει ο φόβος του μη γίνει το απίθανο. Δυο αγωνιστικές πριν από την αυλαία του πρωταθλήματος, να χάσει την κούπα.

Η ξεφτύλα. Ελληνικές ομάδες να τρέχουν σε FIFA και UEFA για να καταγγείλουν λαμογιές στο πρωτάθλημα. Αυτό που έκαναν κατά του Ολυμπιακού οι αντίπαλοι του, μάλιστα με τις ευλογίες της κυβέρνησης του Σύριζα, το διαπράττει σήμερα ο Μαρινάκης. Επειδή αδικείται, λέει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φοβερά πράγματα. Καταγγελία Ολυμπιακού στα διεθνή όργανα για… Κωστάκη Κουτσοκούμνη και διοικούσας επιτροπής της ΕΠΟ. Επειδή ο διαιτητής Τάσος Παπαπέτρου, γιος διαιτητή, μέχρι πρόσφατα «παιδί» του Μαρινάκη, αδίκησε τον Ολυμπιακό στο ματς κυπέλλου με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη.

Τι θα πει «παιδί» του Μαρινάκη; Θα πει ότι ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, όπως όλα τα αφεντικά των ΠΑΕ, ασχολείται με τη διαιτησία κι έχει εκτιμήσει ποιά κοράκια είναι αλεπουδιάρηδες. Για τον Παπαπέτρου, λοιπόν, ο εφοπλιστής είχε την καλύτερη γνώμη και ουδέποτε εξέφρασε παράπονα. Είτε σφύριζε ματς του Ολυμπιακού, είτε των ανταγωνιστών του.

”Έδωσε” τον Μπέο ο Μαρινάκης, αλλά δεν τα λέει όλα για τον πρώην ”συνεργάτη”, διάβασε apodytiriakias.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης