Πρόκειται περί σκηνοθεσίας. Αυτή είναι η πρώτη ανάγνωση στο θέμα των ξένων επενδυτών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, οι οποίοι μάλιστα ζήτησαν από τον Αλαφούζο να μη… διαπραγματευτεί μ’ άλλον επενδυτή. Θα μας τρελάνουν τα ΜΜΕ, που χωρίς να υπάρχει τίποτα το συγκεκριμένο έβαλαν μπουρλότο και έκαψαν κάθε πρόβλημα του οικονομικά δυστυχή Παναθηναϊκού.

Πληροφορηθήκαμε, λοιπόν, ότι υπάρχει κι… άλλος επενδυτής. Ποιος θα πρωτοπρολάβει να σώσει τον Παναθηναϊκό! Μετά τους ανύπαρκτους Άραβες, τους ανύπαρκτους Κινέζους, στο έργο παίζουν οι υπαρκτοί Άγγλοι. Με δις. Με ατελείωτα λεφτά. Που, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, αναλαμβάνουν όλα τα χρέη της ΠΑΕ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μήπως πρόκειται για απάτη κανονική. Ένα στημένο παραμύθι, που μπλέξανε τον Γιαννακόπουλο του μπάσκετ και εξυπηρετεί την αποφυγή του υποβιβασμού του Παναθηναϊκού. Αλήθεια, ποιος ξένος επενδυτής θα αγόραζε την ομάδα και με βάρη χρεών και στην Β’ εθνική; Από την άλλη, ποιος να τολμήσει να εφαρμόσει τον κανονισμό και για εξωαγωνιστικούς λόγους να ρίξει κατηγορία κοτζάμ Παναθηναϊκό κι έτσι να διώξει το κονσόρτσιουμ επενδυτών.

Ύστερα είναι και το άλλο, που τροφοδοτεί την υποψία ότι πρόκειται για θέατρο το όλο στόρυ. Όσοι έχουν φεσωθεί από τον Παναθηναϊκό και περιμένουν να πάρουν τα λεφτουδάκια τους να απαιτήσουν δικαστικά δεν τους συμφέρει να πέσει η ομάδα στην Β’ εθνική; Θα κάνουν… υπομονή μέχρι να έρθουν οι… επενδυτές.

Μιλάνε για το ΟΑΚΑ, λες και το’ χουν στην τσέπη. Ότι η κυβέρνηση το παραχωρεί στους… επενδυτές. Ιδιοκτήτης του ΟΑΚΑ είναι η ΕΟΕ, όχι το Μαξίμου, ούτε το υπουργείο αθλητισμού. Και μέχρι σήμερα κανένας από την κυβέρνηση, ούτε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, είχε επαφή με τον Σπύρο Καπράλο, πρόεδρο της ΕΟΕ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν λέμε ιδιοκτησίας ΕΟΕ το ΟΑΚΑ εννοούμε ότι οι ολυμπιακές εγκαταστάσεις δεν ανήκουν στο δημόσιο, αλλά στον ελληνικό λαό. Στους Έλληνες πολίτες.

………………………………
Ποιος έστησε το σενάριο με τους επενδυτές στον Παναθηναϊκό, διάβασε apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης