Δίπλωμα προπονητή σίγουρα έχει ο Τάκης ο Λεμονής, όμως μάλλον δεν θα του χρειαστεί πλέον μετά τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τον τελικό του κυπέλλου. Ποιος ξέρει τι να συνέβαινε μέσα στο κεφάλι του και περίμενε, αν περίμενε, την πρόκριση από τον Άγιο Φανούριο. Ίσως κι από τον ίδιο τον Θεό να του έκανε τέτοια χάρη.

Ο Ολυμπιακός ήθελε δύο γκολ και το μηδέν στην άμυνα. Ο Λεμονής έπαιζε μόνο για να μη φάει γκολ. Σωστό; Χίλιες φορές σωστό, αν θα κυνηγούσε και το γκολ για το οποίο αδιαφόρησε εντελώς ο προπονητής του πρωταθλητή. Ο χρόνος έτρεχε, κάλπαζε όσο το αποτέλεσμα ήταν 0-0, και ο ευφυής Λεμονής ήταν βέβαιος για το πλάνο του, δηλαδή να μην περάσει η μπάλα την γραμμή του Καπίνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αλλάζει τον γκολτζή Ανσαριφάντ, που ήταν και πολύ καλός, με τον άγκολο Καρντόσο! Πού να το πεις. Μα, δεν γίνεται. Κι όμως το διέπραξε ο διπλωματούχος κύριος Τάκης.

Με δύο μπροστά να παίξεις, κύριε Τάκη. Και με τον Πέρση και τον Παραγουανό. Και δεν θα ήταν ρίσκο. Αφού θες 2 γκολ και είσαι ακόμα στο μηδέν.

Τελικά, ο Ολυμπιακός έβαλε ένα γκολ από το πουθενά και η πλάκα θα ήταν να δικαιωνόταν ο κύριος Τάκης. Αν στο 89’ δεν έβρισκε με το κεφάλι στο σημάδι του ο Καρντόσο το δοκάρι, όταν η ΑΕΚ δεν υπήρχε πια στο γήπεδο. Το ματς το πήρε ο Ολυμπιακός, πέτυχε στην τακτική του ο προπονητής του, η δε ΑΕΚ… έμεινε με την πρόκριση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σκάνδαλο! Δεν εφημέρευαν τα νοσοκομεία κοντά στο ΟΑΚΑ, διάβασε στο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης