Μια ωραία πρωία μαθαίνεις ότι ο εφοπλιστής Ευάγγελος Μαρινάκης, με ατελείωτο χρήμα που προέρχεται από πεντακάθαρες μπίζνες, αγοράζει την καταχρεωμένη ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Γιατί το κάνει αυτό; Μόνον για έναν λόγο. Να βοηθήσει τον Ολυμπιακό.

Πράγματι, ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη τον αξιόπιστο ανταγωνισμό του αιώνιου αντιπάλου. Διαφορετικά, χάνει αγωνιστική δυναμική ο Ολυμπιακός, αν παίρνει το πρωτάθλημα χωρίς αντίπαλο, με την ΑΕΚ π.χ. σε Β’ και Γ’ εθνική, με τον ΠΑΟΚ έναν αιώνα προβληματικό, να ζει στον κόσμο του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για ποιο άλλο λόγο να αγοράσει και τον Παναθηναϊκό ο Μαρινάκης; Όχι, βέβαια, για να εξασφαλίζει στα σίγουρα το πρωτάθλημα, όταν μια τέτοια πρωτιά δεν έχει αξία. Δεν πάει έτσι. Επειδή ο Μαρινάκης έχει πακέτο στην άκρη να περιμένει στη γωνία πότε θα χρεοκοπήσει μια άλλη ΠΑΕ να την αγοράσει κι αυτήν.

Ο δεξιός Μαρινάκης. Καραδεξιός. Κι όχι διότι είναι καπιτάλα. Προέρχεται από οικογένεια δεξιά, έχει και προσωπικές σχέσεις με το μητσοτακέικο. Γιατί, λοιπόν, ο νεοδημοκράτης Μαρινάκης έδωσε του κόσμου τα λεφτά για να γίνει ιδιοκτήτης μίας χρεοκοπημένης εκδοτικής επιχείρησης, η οποία παραδοσιακά υπηρετεί τη λεγόμενη δημοκρατική παράταξη; Την αντίπαλη της δεξιάς παράταξη; Είπαμε σαν να αγοράσει ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού και τον Παναθηναϊκό.

Θα αλλάξει ο ΔΟΛ, τα Νέα και το Βήμα, με αφεντικό τον Μαρινάκη; Σε καμία περίπτωση. Αν συμβεί αυτό, τότε ο ΔΟΛ θα καταστραφεί στα χέρια του Μαρινάκη. Δεν υπάρχει πιο αυτοκτονική ενέργεια από το να λειτουργούν υπέρ της ΝΔ οι εφημερίδες και τα άλλα Μέσα του ΔΟΛ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τότε, γιατί αγόρασε τον ΔΟΛ ο Μαρινάκης; Για να κάνει ζημιά στη ΝΔ; Να κάνει αντιπολίτευση στον Μητσοτάκη;

Έλα! Πιο ξεκάθαρο δεν γίνεται να αντιληφθεί και ο πιο πίτουρας στην Ελλάδα ότι πλέον η διαπλοκή σαρώνει σε γήπεδο που τον ρόλο του διαιτητή παίζει ο… Τσίπρας του ΣΥΡΙΖΑ.
…………………………

Γιατί με Μαρινάκη αφεντικό στον ΔΟΛ χοντραίνει το παιχνίδι, διάβασε στο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης