Έχει μια δικαιολογία το ροκ σκηνικό στο ΟΑΚΑ που προκάλεσε στο τρίτο ημίχρονο ο αειθαλής Σάββας Θεοδωρίδης. Δεν έχει δωροδοκήσει ποτέ διαιτητή. Ούτε καν του πέρασε από τη σκέψη. Έξι δεκαετίες μετράει το κοντέρ του στα γήπεδα, όμως δεν έχει ιδέα πώς πλησιάζεις το κοράκι, πώς το φτιάχνεις για πάρτη σου.

Αν γνώριζε το έργο, δηλαδή το πώς ψήνεται ο μεσαίος αλλά και οι δύο πλαϊνοί, ο άσχετος των μεθόδων της εγκληματικής οργάνωσης Σάββας δεν θα βρισκόταν εκτός εαυτού στον χώρο του αποδυτηρίου των διαιτητών. Αν είναι δυνατόν η ΑΕΚ, με τον Βασίλη Δημητριάδη ή κάποιον άλλον πονηρό της «δουλειάς» να περιμένει να περάσει στο κοράκι το «μήνυμα» στα… αποδυτήρια. Μόλις λίγα λεπτά πριν από τη σέντρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μην τρελαθούμε. Ουδείς αλεπουδιάρης στο ποδόσφαιρο θα προσπαθήσει να «φτιάξει» το κοράκι μέσα στο αποδυτήριο, λίγο πριν ξεκινήσει το παιχνίδι.

Υπ’ όψιν ότι τόσο η FIFA όσο και η UEFA έχουν «ευλογήσει» την ενέργεια των ΠΑΕ να προσφέρουν δώρα και αναμνηστικά στους διαιτητές, να τους επισκέπτονται στο αποδυτήριό τους στο γήπεδο.

Το ένα, λοιπόν, είναι ότι ο Σάββας Θεοδωρίδης είναι δικαιολογημένος επειδή είναι άσχετος από παρασκήνιο, που λέμε. Και προφανώς γι’ αυτό «παρεξήγησε» τη… θεσμική ενέργεια του ανθρώπου της ΑΕΚ. Το άλλο, λέω για το show που έδωσε, δεν έχει καμία δικαιολογία. Ολυμπιακός είσαι, κύριε. Ο πρωταθλητής. Ο μόνιμος πρώτος. Και συμπεριφέρεσαι σαν τραμπούκος, εκπρόσωπος ομαδίτσας γειτονιάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πέναλτι, κύριε Σάββα. Υπέπεσες σε βαρύτατο πέναλτι. Αν υπήρχε κανονισμός, θα το τιμωρούσε με 11 χτυπήματα, όχι μόνον ένα, από τα 11 βήματα. Και θα υποχρέωνε ο δικαστής να κάτσεις εσύ τερματοφύλακας, όχι κάποιος από το ρόστερ του Ολυμπιακού.

……………………………………………………………………..
Το ενάντια Ολυμπιακού «Σχέδιο Σκορπιός» του ΣΥΡΙΖΑ, διάβασε στο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης