Για μία φορά ακόμα ο Γιάννης Αλαφούζος διαμαρτυρήθηκε σε συνέντευξη που είχε προαναγγελθεί για τη διαιτησία. Συνέβη μετά τη γκέλα του Παναθηναϊκού, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, κόντρα στον Λεβαδειακό. Και αφού είπε τα γνωστά, αναφερόμενος στα κακώς και σκανδαλωδώς κείμενα, ο Αλαφούζος εντυπωσίασε με μια ντουφεκιά σε βάρος του προέδρου της ΕΠΟ. Ότι χρησιμοποιεί κινέζικο τηλέφωνο…

Τι σημαίνει αυτό; Ότι ο Σαρρής είναι πονηρός. Και για να μην τον πιάνει η “βαλίτσα” της ΕΥΠ έχει προμηθευθεί ή, τον έχουν προμηθεύσει οι προστάτες του ένα φορητό τηλέφωνο, που δεν χρειάζεται να μιλάει… κινέζικα για να κρύβεται. Σαν κάποιος μοναχός του Θιβέτ που εχει κρυμένο στο φαρδύ καλογερίστικο ρούχο του ένα κινέζικο κινητό τηλέφωνο, έτσι και ο Σαρρής… Μιλάει μ’ όποιον θέλει, λέει ελεύθερα ό, τι γουστάρει χωρίς την απειλή κάποιος να τον “γράφει”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δυο-τρεις άνθρωποι, άντε 3-4, γνώριζαν για το κινέζικο φορητό του προέδρου της ομοσπονδίας. Όλοι έχοντες σχέση με την ΕΠΟ. Ποιος το κάρφωσε στον Αλαφούζο; Δεν αποκλείεται αυτός που πληροφόρησε σχετικώς τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού να του ζήτησε να μην το κάνει χρήση δημοσίως.

Ο Αλαφούζος, όμως, δεν κρατάει μυστικά. Έχουν να το λένε, Τζίγγερ, Βγενόπουλος, Παύλος Γιαννακόπουλος πως ό, τι ειπώθηκε μεταξύ τους διέρρευσε στη συνέχεια με την ευθύνη του Αλαφούζου, όπως υποστηρίζουν. Τον μόνο που “φοβάται” ο Αλαφούζος είναι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Μη ξεφεύγουμε.

Ποιος είναι ο “ύποπτος” που μετέδωσε στον Αλαφούζο τα περί κινέζικου τηλεφώνου του Σαρρή; Νομίζω ότι πρέπει να αποκλειστεί ο Τάκης Φύσσας, ένας από τους ελάχιστους γνωρίζοντες το θέμα λόγω της παρουσίας του, σαν επαγγελματικό στέλεχος της εθνικής ομάδας. Ούτε, άλλωστε, ο ίδιος ο Σαρρής, υποψιάζεται τον παληό διεθνή που σήμερα έχει πάρει μεταγραφή στον Παναθηναϊκό. Ποιο κινέζικο τηλέφωνο, ρε; Κορεάτικο είναι και αγιοβασιληάτικο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ανάμεσα σε Αλαφούζο και Σαρρή, σε ιδιαίτερη συνάντησή τους, αποκαλύπτει ο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης