Μιλάνε τα γεγονότα. Η αλλαγή ιδιοκτησίας σε μία εταιρεία ποδοσφαιρική δεν προϋποθέτει σίγουρα την… αλλαγή. Την ελπίδα. Μία καλύτερη εποχή. Μιλάνε τα γεγονότα.
Εμφανίστηκε στον Ολυμπιακό ο Κοσκωτάς, ο κόσμος πανηγύριζε, και η ομάδα βυθίστηκε στα χρέη και την ανυποληψία. Τη χρεοκοπημένη ΑΕΚ ανέλαβε καθαρή ο Ντέμης Νικολαΐδης με τη στήριξη εφοπλιστών, αλλά τελικά φούνταρε την ομάδα σε ακόμα πιο βαθιά χρεοκοπία.
Μιλάνε τα γεγονότα. Το 2012 γίνεται μεγαλομέτοχος στον ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης και μόλις το 2017 η ομάδα πήρε τίτλο, το κύπελλο Ελλάδος με πέτσινο γκολ. Πέντε χρόνια στο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ ήταν σταθερά μία από τα ίδια.
Το 2012 επίσης ξεκίνησε στον Παναθηναϊκό η εποχή Αλαφούζου. Η πιο μαύρη περίοδος στην Ιστορία της ομάδας.
Τους τελευταίους μήνες παίζει η πιθανότητα να αλλάξει αφεντικό ο Παναθηναϊκός. Να πάρει την ΠΑΕ ένας Ταϊλανδός επιχειρηματίας ο οποίος κυρίως ασχολείται με τηλεοπτικές παραγωγές και στον χώρο της νυχτερινής διασκέδασης. Με ποια λογική η φαιδρή δημοσιογραφία μάς έχει ζαλίσει τον έρωτα ότι ο Παναθηναϊκός θα γυρίσει σελίδα; Πώς το γνωρίζουν!
Αντιληπτό να μη θέλουν να ακούσουν πια για Αλαφούζο. Πώς, όμως, είναι τόσο βέβαιο ότι επειδή θα φύγει (;) ο καναλάρχης, ο Παναθηναϊκός θα ξαναγίνει πρωταγωνιστής;

………………………….
Ο κίνδυνος με τον Ταϊλανδό επιχειρηματία στον Παναθηναϊκό, διάβασε στο apodytiriakias.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης