Δεν φεύγει από τον ΠΑΟΚ ο Άγγελος Αναστασιάδης. Οι μισοί παοκτσήδες δεν τον θέλουν, αλλά ο ίδιος δεν παίρνει χαμπάρι. Είναι στο DNA του να μην εγκαταλείπει. Μόνον αν τον διώξουν. Το είπε ο άνθρωπος, άλλωστε.

Έχει κουλτούρα “πατριώτη” ο Αναστασιάδης. Κομματικός πατριωτισμός υπάρχει. Όπως θρησκευτικός πατριωτισμός. και επαγγελματικός. Που σημαίνει ότι “Εγώ σήμερα είμαι στον ΠΑΟΚ, αυτή είναι η δουλειά μου, κι αυτό κάνω, αυτό συνεχίζω να κάνω”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν ο ΠΑΟΚ βρέθηκε να κυνηγάει τον Ολυμπιακό αυτοί που δεν ήθελαν τον Άγγελο από το καλοκαίρι που επέστρεψε στην ομάδα, το βούλωσαν. Έκαναν τον Γερμανό υπήκοο. Πολύ περισσότερο όταν η ομάδα ξέφυγε 7 βαθμούς από τον Ολυμπιακό.

Κανένας δεν περίμενε ότι ο ΠΑΟΚ θα βρεθεί σε τροχιά πρωταθλητισμού. Να μπορεί να φθάσει και τους 10 βαθμούς διαφορά αφού στο β΄γύρο έχει τον Ολυμπιακό στην Τούμπα. Μπερδεύτηκαν όλα στον ΠΑΟΚ.

“Δεν πάμε για πρωτάθλημα” είχε ξεκαθαρίσει ο Άγγελος Αναστασιάδης και μετά το “2” στο Καραϊσκάκη “υπέκυψε” κι αυτός στις “εξελίξεις”, “Πάμε για πρωτάθλημα”. Τελικά, πριν κλείσει ο α’ γύρος άλλαξε το σκηνικό στη βαθμολογία και ο ΠΑΟΚ με τις εμφανίσεις του δείχνει να απειλείται να υποσκελιστεί και από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν χρειάζεται να τον διώξει ο Ιβάν τον Αναστασιάδη. Θα φύγει μόνος του ο προπονητής στα μέσα της σαιζόν. Κι αυτή δεν θα είναι δική του απόφαση. Ας λέει και το πιστεύει αυτό που λέει ότι εγώ δεν φεύγω. Θα φύγει. Θα τον φύγουν οι νίλες του ΠΑΟΚ, αν βέβαια συνεχιστούν.

ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ του ΠΑΟΚ που προέκυψε ξαφνικά, γράφει ο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης