Γιατί ο μεγαλομέτοχος Τζίγγερ Βαρδινογιάννης δέχθηκε… συνεταίρους στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός το 2008; Για τον ίδιο λόγο που ο ελληνικός λαός ψήφισε Τσίπρα αντί Σαμαρά. Για τον ίδιο λόγο που είχε ψηφίσει Σαμαρά αντί Γιώργο Παπανδρέου. Για τον ίδιο λόγο που θα ψηφίσει Μητσοτάκη αντί Τσίπρα.

Τα χειρότερα περίμεναν τον Παναθηναϊκό με την πολυμετοχικότητα του 2008. Κι ακόμα χειρότερα προέκυψαν με την επόμενη επιχείρηση «σωτηρίας», αυτή του Αλαφούζου. Όπως ακριβώς μεγάλωνε το χρέος της Ελλάδος μετά το 1981, αρχής γενομένης με την πρώτη κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ. Η απόλυτη κυβερνητική αλητεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κανένας Έλληνας πρωθυπουργός δεν γνωρίζει το αληθινό χρέος της χώρας. Και κανένας υπουργός οικονομικών. Γιατί; Δεν τους ενδιαφέρει! Στα παπάρια τους. Ένα στόχο είχαν οι άνθρωποι. Να σώσουν τον λαό.

Το ίδιο και στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ποιο είναι το πραγματικό, το χειροπιαστό χρέος; Κανείς δεν το ξέρει. Είναι τόσο, όσο το… λέει ο Αλαφούζος! Σήμερα τόσο, χθες περισσότερο, αύριο μικρότερο. Πόσο, ρε; Άγνωστο!

Μόνο σε μία περίπτωση θα μάθουμε το μέγεθος του οικονομικού ανοίγματος στην ποδοσφαιρική εταιρεία Παναθηναϊκός. Μόνον αν αποφασίσει να την αγοράσει ένας επιχειρηματίας. Ως επιχειρηματίας όμως, όχι ως σωτήρας, όπως ο Αλαφούζος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ‘χει πει κατάμουτρα η Ιστορία χιλιάδες φορές. Μακριά από σωτήρες! Είναι δολοφονικά επικίνδυνοι.

Να πω και το άλλο. Ο «σωτήρας» ποτέ των ποτών δεν πλησιάζει μία υγιή επιχείρηση. Ποτέ! Το γήπεδο του είναι μόνον η θανατίλα του νεκροταφείου.

Διαβάστε περισσότερα στο apodytiriakias.gr…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης