Σκάνδαλο θα ‘ναι αν δεν αποφασιστεί το Grexit στο ποδόσφαιρο. Σήμερα κιόλας. Τώρα! Είναι ντροπή για την Ευρώπη αλλά και για την Ελλάδα αυτή η ΕΠΟ κι αυτή η Super league να εκπροσωπούν, να υπηρετούν το ποδόσφαιρο. Αύριο Τετάρτη στο έκτακτο Δ.Σ. της διοργανώτριας του πρωταθλήματος θα δικαιωθεί πανηγυρικά η εισήγηση στη FIFA για Grexit του Αυστριακού επιτετραμμένου στην Ελλάδα Χέμπερτ Χούμπελ.

Τι ακριβώς πρόκειται να συμβεί αύριο στη Super league; «Θέλουμε πρωτάθλημα με ιδιοκτήτες ΠΑΕ που δεν πληρώνουν! Που λένε ψέματα στα δικαστήρια! Που κοροϊδεύουν, που γελοιοποιούν κάθε έννοια ποδοσφαιρικής αρχής, είτε λέγεται ΕΠΟ, είτε FIFA και UEFA».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα πράγματα. Απίστευτα πράγματα. Οι «μπροστινοί» του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Αλαφούζου ζητούσαν από τα δικαστικά όργανα και έπαιρναν με τον τρόπο που έπαιρναν αναβολές στις προσφυγές των ποδοσφαιριστών. Για να έχουν τον χρόνο να πληρώσουν. Να, όμως, που δεν πλήρωσαν και στον έξτρα χρόνο της παράτασης.

Η Super league ζήτησε από την ΕΠΟ να πάρει παράτα από την UEFA και η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία συμφώνησε, προκειμένου να πληρωθούν οι εκκρεμότητες. Τέτοιο δούλεμα. Και δεν πληρώνουν οι ΠΑΕ και… ΝΟΜΙΜΑ δεν θέλουν να υποβιβαστούν, με την αλλαγή που θα αποφασίσουν αύριο.

Δηλαδή; Αυτό το ποδόσφαιρο θέλουνε! Να μην πληρώνουν οι ΠΑΕ. Να χρωστάνε. Πρωτάθλημα με απεργίες ποδοσφαιριστών (φώτο Παναθηναϊκού). Με μεγαλομετόχους αναξιόπιστους. Και έχουν την απαίτηση να συνεχίσουν να είναι μέλη της διεθνούς ποδοσφαιρικής κοινότητας αφήνοντας νταηλίκι απλήρωτους αλλοδαπούς παίκτες, προπονητές, ατζέντηδες, κλαμπ κ.ά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα στο apodytiriakias.gr…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης